Quote:
Originally Posted by Predator_MCC
Salut!
Pompa de servodirecţie este actualmente demontată de pe motor? De ce? Este stricată?
A/C-ul este funcţional?
Este 106 prima generaţie (<= 04.1996), nu?
Motorul este KDY sau KDX?
Cānd zici că necesită mici retuşuri la curele, te referi şi la cea de distribuţie? Cānd a fost făcută distribuţia ultima dată?
Mersi!
Numai bine!
|
Salut.Am sa le iau pe rand.
Masina am cumparat-o pentru mine cu un portbagaj plin de piese de schimb si piese demontate de pe masina printre care si servodirectia care este pe motor electric , nu pe curea( gasisem pe 106owners.com servodirectie la vre-o 20 de lire dar nu mi-am comandat pt ca nu am avut bani de investit in ea).Din cate am inteles de la fostul proprietar este ars motorul sau o punte de la motor , ceva de genul.
A/C-ul nu este functional.Mi-am programat sambata o verificare la un service pentru o umplere cu freon a instalatiei si atunci am sa dau mai multe detalii.
Este 106 S1 , ce s-a fabricat pana in 96 codul motor fiind TU3M(KDX)
Cand am spus ca necesita mici retusuri , ma refeream la inlocuirea pieselor enumerate de mine , printre care si cureaua de accesorii care este uzata dupa parerea mea.Cat despre distributie , nu stiu cand a fost schimbata ultima data dar probabil trebuie schimbata sau verificata cel putin.Masina urma sa ramana mult si bine la mine avand planuri pt un kit de gti si un upgrade de motor dar din cauza banilor sunt nevoit sa o dau.Asa cum am mai promis , in week-end ,am sa urc poze clare din mai multe unghiuri si la motor.Nu accept variante decat cu laptop corect evaluat + diferenta.Sunt student si am nevoie urgenta de bani.pretul se mai negociaza la fata locului dupa ce vedeti masina.