Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - MASINI

Bazar AUTO - MASINI Anunturi Auto - Vanzari-Cumparari Masini

Reply

Thread Tools
Old 30-07-06, 22:55   #1
ediflorianus

Stage 3

ediflorianus's Avatar

Default Caut Talon + caroserie (masina accidentata pt recarosare) BMW E38 seria 7

Caut un talon si caroserie *sau doar talon cu posibilate de recarosare(nu stiu exact cum se procedeaza) ,masina poate fi accidentata
un BMW seria 7 - E38 la un pret bun....

nu e graba... daca are cineva vreo informatie unde as putea gasi sa nu eziteze sa ma contacteze
e-mail/YM/PM : ediflorianus@yahoo.com

va mulzumesc
ediflorianus is offline   Reply With Quote
Old 02-08-06, 10:51   #2
ediflorianus

Stage 3

ediflorianus's Avatar

Default Re: Caut Talon + caroserie (masina accidentata pt recarosare) BMW E38 seria 7

nimeni?huh?
ediflorianus is offline   Reply With Quote
Old 02-08-06, 14:31   #3
lascarica
Super Moderator

Stage 5

lascarica's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Caut Talon + caroserie (masina accidentata pt recarosare) BMW E38 seria 7

Daca ai vreun boboc de e38 de prin 2000, poate ar merita s-o cumperi p-a mea cu totul,astfel avand si piese
Este '95 v8-32v 3000cmc, dubluclima,CV autoadaptiva ,geamuri duble,trapa,xenon,ASC,gsm,etc.....tot ce au ele in afara de piele si memorii scaune. Probleme articulatie fata si bucsa cardan. Este masina cu care merg in mod curent si urban si extraurban. Vreau ~6500e...nu stiu daca e o solutie pt tine,dar...zic si eu.Acte si coaja de E38 pentru recarosare,eu n-am prea vazut,nici e38 inscris lovit nereparabil de tare (era unul lovit pe enuntz,cu ....~7000euro,dar avea navi+tv-a mea n-are )
Succes,
Gold_Fm - purest form of entertainment music; Romānia Muzical - only music.
lascarica is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -