Re: De vanzare: Oltcit 12 TRS
1. oltcitul nu o sa se compare cu dacia nici intr-o mie de ani! desi daciile "berline" mentin niste preturi bomba pt cat de cotete sunt (vb de unele dinainte de '90 care se vand inca bine pe la 30-40mil) [de asemenea, sa ma scuze proprietarii/impatimitii de dacii, dar sigur stiu si ei despre ce fel de darapanaturi scumpe vorbesc]
sa vina acei carcotasi cu dacia din evul mediu, sa o conduca, sa conduca apoi si oltcitul, si sa spuna ei singuri ce diferenta simt intre: motor (cum merge, cum se tureaza, cum trage), cutie de viteze (etajare, rapoarte, NU DAI CU BATZU' IN MAMALIGA ca nu gasesti gaura vitezei), comfort si multe multe altele! (cand o merge "clima" la dacie atunci sa-mi torni ceara in cap... la oltean merg vara cu geamurile inchise si cu ventilatorul la maxim daca n-am chef de curentul de la geamuri, si NU mor de cald!); multe alte etc-uri...
2. pretul cerut de 900 eur nu mi se pare deloc exagerat.. din contra... eu as fi cerut 1.000 eur fix!
3. am si eu tot un oltcit, tot club 12trs, tot din '95, are fix 50.000km la bord (reali), este masina mamei mele si o are de noua, si stiu cum merge, cum se comporta si ce poate. si a mea este de vanzare dar sa ma scuzati... decat sa-mi bat joc de ea, si de banii dati la vremea respectiva, doar pt ca "asa cere piata"... mai bine o tin si plantez porumb pe ea. cine vrea si stie ce masina e, da cat cer (900-1000 eur). cine nu, sa nu comenteze, pt ca ii arat eu dacii la peste 1.000 euro care efectiv CAD - toate: motor, tabla, functii legate de comfort, electrice, aspect sa nu mai zic... etc.
Last edited by cristivw; 16-08-06 at 00:31.
|