Masina arata foarte bine,este foarte prafuita in poze(sta de mai mult de 1 an),nu are zgarieturi,lovituri,etc acte de Franta,nu a avut nr rosii.
Probleme la motor,trebuie pusa distributia si pompa de injectie la semn.
Masina se poate vedea in zona C-tin Brancoveanu
Pret 3500euro disc sau variante
nu ms nu ma intereseaza,poate daca era mai normala fara bari si praguri(care dupa parerea mea dau un aspect neingrijit al masini) nu este cu rautate.
Astept alte oferte.
nu ms nu ma intereseaza,poate daca era mai normala fara bari si praguri(care dupa parerea mea dau un aspect neingrijit al masini) nu este cu rautate.
Astept alte oferte.
ok...nici o problema
dar daca are praguri si alte minuni,dinpotriva inseamna ca la masina se lucra si este ingrijita...iar pana la urma alea se pot da jos
insa depinde de gusturi
mai rau ii cand masina ii originala si pare parasita fara viata..,ca si a ta
nu ii suparare
bata la vanzare
__________________ Custom Bobo al meu "nigar briliant,pe Schmidt Vn line r18"...
ahaha de aia vrei sa dai tu o masina "ingrijita" pe una originala si "parasita" ??
de aia vreau ca caut e46
dar oricum pana la schimb mai erau multe semne de intrebare oricum
in fine...
sa incheiam subiectul,eu circul zi de zi cu masina si oricand putem face un test la reprezentanta100% este masina ingrijita,acum ca multora nu le place stilu de bari aia ii alta chestie
poze noi si motorul cum se aude.
As dori sa nu isi dea cu parerea vreun copilas de stie putina mecanica dupa forumuri ca stie el sau a auzit el ca e de acolo.Veniti cu un mecanic si va dati cu parea la fata locului.