Salutare,
Dupa cum spune si titlul vand sau schimb, E 240, an 98, culoare verde metalizat, motor V6(2389 cm3), 170 de cai, cutie automata in 5 trepte, trapa de sticla, aer, piele, jante model w211, sunet original Bose, faruri clare, xenon, proiectoare, stopuri LED, etc.
Consum real Bucuresti 14-15, functie de trafic, in afara fix 10%. Cand am luat-o eu masina avea 148 000 de km, i-am mai adaugat
15 000 intr-un an de zile din doua drumuri la Frankfurt, unul la Nisa si o vacanta de 6ooo de km in toamna.
Este o masina cu revizii periodice, nu are nici un fel de probleme mecanice, nu necesita (si nici nu cred ca va necesita in curand) nici un fel de investitii. Scuzati-mi lipsa de modestie dar eu nu am intalnit in Bucuresti un w210 mai bine intretinut ca al meu
WDB2100611A687597 este numarul de identificare din cartea masinii.
Pret 5500 de euro usor negociabil. Accept si schimburi cu o masina mai mica, diesel, cu cilindree sub 1600 cmc,
numai cu aer conditionat. - NU OFER DIFERENTA.
Iata si potentiale masini cu care accept un schimb:
- VW Polo 1.4Tdi , Fiat panda sau un punto 1.3jtd,
gama Renault 1.5dci, poate sa fie si un Logan dci (cu aer, servo si airbag), Opel Astra G 1.7dti etc. Nu refuz nici un Chevrolet Spark in stare exceptionala
NU ACCEPT MASINI NEINMATRICULATE SAU CU NUMERE DE BULGARIA. Schimb numai cu masini in stare foarte buna, va rog sa nu-mi propuneti cazaturi ca ne pierdem vremea reciproc.
Masina este in Bucuresti, se poate vedea si proba in orice fel doriti. Numarul meu de telefon este 0743 123 621.
O zi buna va doresc