Subiectul in cauza este un Bmw 320i E36 coupe. Masina a fost adusa din Germania unde a avut un singur proprietar si a fost servisata la acelasi service pana la varsta de 220.000 km (am atasat poze cu cartea de service)
Detalii tehnice:
Motor: M50 2.0 6 cilindrii cu vanos, 150cp
Cutie manuala 5 trepte
Caroserie: E36 coupe
Dotari:
-dubluclimatronic
-2 airbaguri
-Abs
-inchidere centralizata (4 chei originale)
-interior sport Recaro in stare impecabila - nici o ruptura, crapatura, julitura, etc
-volan sport 3 spite
-Bord Computer cu 18 butoane (afiseaza consum, range, temp, distanta, viteza medie, se poate seta limita de viteza, si multe alte functii)
-Alarma cu pager
-Jaluzea spate si al treilea stop pe frana
-geamuri electrice
-oglinzi electrice si incalzite
Culoarea masinii este Siennarot Metallic, peste tot originala si nevopsita. Toate piesele de pe masina sunt originale, nu are improvizatii sau alte nebunii.
Probleme:
1. de cand a ajuns in Romania a primit o pietricica in dreptul oglinzii retrovizoare, facand o crapatura de aprox 10 cm (nu este in aria vizuala). Nu am schimbat parbrizul pentru ca e cel original si nu am vrut sa il schimb doar pentru o crapatura.
2. piesa cu tepi de la climatronic merge si nu merge (se va schimba in curand - cost 100 ron)
In rest masina este impecabila din toate punctele de vedere. Pretul mai mare este pentru ca fiecare isi cunoaste masina si poate garanta pentru ea, drept urmare, as prefera cei care nu sunt de acord cu el sa se abtina.
Consumabilele sunt schimbate toate, accept orice fel de test autorizat BMW. Masina se da cu toate actele de Romania - carte, talon, asigurare valabila pana in august, rovignieta valabila pana in 2011, fiscal, identificare, toate manualele masinii, 4 chei si carte de service.
Ma intereseaza variante cu masini mai puternice, chiar inmatriculate in BG sau alte tari, cel putin la fel de bine intretinute. NU ofer diferenta.
Pret: 5000 euro
Atasez si un filmulet cu starea masinii (daca pozele nu sunt clare) si cu motorul:
https://www.youtube.com/watch?v=RYpvEfL0Sl8