Audi A6, 2.4l v6 170 cp, benzina, 2002
Masina a fost adusa personal de tatal meu din germania (acolo avea doar un singur proprietar, iar tatal meu e singurul proprietar in tara) in septembrie 2008 la ~44.000 km (stiu, pare greu de crezut, dar accept orice testare inclusiv reprezentata), iar de atunci masina abia de a mai facut 5000 km (masina este a tatalui meu, dar acesta dispune si de o masina de serviciu, iar audi-ul a fost folosit doar in concedii).
Masina este inmatriculata, pozele sunt facute in ziua cand a fost adusa masina, o sa revin cu poze mai recente, cu toate ca nu s-a schimbat nimic la masina, doar numerele.
Optiuni: cutie tiptronic (6+1, mod secvential), 6 airbag-uri (2 frontale, 2 laterale, 2 cortina), climatronic 2 zone, radio casetofon + card reader, proiectoare ceata, faruri cu lupa, abs, esp, 4 geamuri electrice, scaune cu reglaj electric, volan imbracat in piele etc
Masina se afla intr-o stare exceptionala, nu a fost implicata in vreun accident auto, km sunt cat se poate de reali. De expemplu, am fost anul treut in turcia, iar consumul mediu a fost undeva la 9.7%, mers grabit.
Accept variante (schimb pe schimb, sau maxim 3000e diferent din partea mea) cu masini 4x4 sau diesel, dar sunt deschis si la alte propuneri.
0726.138.073
0761.931.451
Andrei
0721.37.10.45
Marius Stanescu