Quote:
Originally Posted by AndreiAlex
In primul rand, airbag'ul tau avea doar o singura mufa. Cel pe care l'ai pus are doua  Cum naiba ai facut dintr'o mufa (a masinii), doua?
In al doilea rand NU MA INTERESEAZA MASINA TA! Am spus si mai sus.
Este un forum "fratele meu". Cand iti pui masina la vanzare pe un forum nu te astepta ca toata lumea sa-ti laude masina.
Nu am spus-o cu rautate, doar ti-am atras atentia ca nu ai specificat ca masinii tale i-au fost aduse anumite modificari/improvizatii
Zici ca rade lumea de mine a...?  Pai de ce...? chiar nu inteleg ce e de ras
Ar trebui sa te bucuri ca ti'am tinut topicul sus  Oricum a fost ultimul meu post pe topicul tau.
Inca o data, Bafta la vanzare!
|
Omu sia pus masina la vanzare , nu si-a pus o la MASINA MEA , unde lumea isi da cu parerea , citeste regulamentul ala lung si plictisitor pentru unii , si o sa vezi ca la bazar nu ai voie sa comentezi scrie foarte clar.
Volanul ala care l-a avut masina inainte e diferit de ala de pisica care il stii tu , de e46 e cu 2 mufe , asa ca lasa pasiunea de BMW apucate de altceva.
Una peste alta , ce ai facut tu a fost sa demonstrezi ca masina a fost lovita sau mai stiu eu ce,si sa nu cumva sa ia cineva teapa. Daca era sa o cumperi , vorbeai de volan in particular daca asta te nelinistea. dar asa , doar te ai bagat in seama.