@Bizonu -nu imi este frica daca stau bine sa ma gandesc, cel putin in oras nu, poate in afara... dar in afara orasului o sa circul dupa cel putin o luna sau doua sa ma acolomdez cu masina si cu soferia
ca tot ai intrebat ce dotari are masinuta... ce pot spune... mai toate care l-am gasit eu SH au ca dotari geamuri electrice si radio cd cu doua difuzoare si aeroterma (care cred ca iarna ii ia destul din puterea masnii

deci naspa)
masina imi place mult pentru ca sunt un fan al masinilor si dispun de 1000 euro de la anul... mai exact de la parintii mei carora le-am zis sa imi ia un scuter, dar cand voi gasi una mai ieftina si acceptabila
o sa le spun ca nu mai vreau scuter si sa imi mai dea acolo in jur de 500 euro ca sa imi iau o porcarie dasta
avantajul e ca nu se devalorizeaza ca alte masini si consumul foarte mic... mai exact aixam 400 cmc, consuma 2,9 litri la suta de km si are un rezervor de 16 litri... am citit ca poti face plinul cu 50 ron (motorina) si te plimbi in medie cam 500 km... deci e foarte ok masina mai ales pentru bucuresti dar eu o iau ca imi sunt dragi masinile si sunt ca un fan... spre exemplu din 07 am inceput sa merg la majoritatea festivalelor organizate de 4tuning
@ionut_cluj am vazut pe net si la 1400 euro... liger parca era din 94' parca si daca te ocupi cu asta zi'mi in medie cam cat e una
nu ma intreseaza cati proprietari si cati km are... sau dotarile... vreau una acceptabila si mai ieftina.... poate sa fie si din 90 da sa fie buna la pret... si sa nu aibe probleme la motor ca estetice asa o bara refacuta una alta nu ma intreseaza.... motorul sa mearga si e ok
si inca o intrebare am vazut ca mai toate au 100 - 120 depinde... in bord, dar toate sunt limitate la 45... se poate scoate limitatorul sau aia e viteza reala si nu are limitator... am vazut pe net unu avea intre 85 - 90 km cu aixam 400E