Multumesc fff mult !
Consumul este extrem de mic - In weekend-ul acesta am fost pana la munte (transfagarasan - bucuresti ~ pitesti ~ curtea de arges ~ baraj vidraru ~ balea lac - exact pana in gura tunelului pt k era inchis, nu puteai trece cu masina, am fost 2 masini, a mea si o toyota corola, consumu a fost urmatoru :
bmw 318d 4persoane - plin facut - 5,7L / 100km - mers lejer 110k/h dus si 140km/h intors - motorina in rezervor un pic peste jumate ajuns in fata blocului;
corola 1.6 16v 4 persoane - plin facut - 8.2L / 100km - aceeasi viteza, benzina in rezervor un pic peste rezerva in fata blocului ;
Concluzie, pe mine m-a costat 110ron motorina inpartit la 4 peroane si pe ceilalti i-a costat 240ron la fel, impartit la 4 persoane !
Te credem ca ai fost in excursie, dar ai gresit la inmultire, pe cel cu Toyota l-a costat sub 200RON. Sa nu exageram cu consumul la benzinare, am si eu benzinara si consumul mediu in 40.000km este 6.2l/100km
On topic masina este bine dotata dar pretul este un pic peste cel mediu cerut pe piata.
Asta doar in cazul cand masina are carte de service completata la zi, dar nu am vazut specificat acest lucru.
Te credem ca ai fost in excursie, dar ai gresit la inmultire, pe cel cu Toyota l-a costat sub 200RON. Sa nu exageram cu consumul la benzinare, am si eu benzinara si consumul mediu in 40.000km este 6.2l/100km
On topic masina este bine dotata dar pretul este un pic peste cel mediu cerut pe piata.
Asta doar in cazul cand masina are carte de service completata la zi, dar nu am vazut specificat acest lucru.
dc oi vrea u sa te contrazici cu mine? ai fost si u cu noi si eu nu stiu? pe bord i-a aratat 8,2 si la pompa altfel...in fine nu conteaza cat si cum...dar a consumat de 2x mai mult de cat mine...si eu am benzinara si este de 6,8 mediu la 90km/h si cu 2 pers in masina...asa k nu imi spune k u mergi cu 6.2 k nu te crede nimeni ...si on-topic te intereseaza cumva masina si eu nu stiu?
Da are si carte service/autenticitate/factura din germania !
Alta intrebare mai ai dragule "carcotas"?