Dupa cum spune si titlul
Ca sa fac o scurta istorie a masinii: este produsa la sfarsitul anului 1995 pentru SUA si adusa din SUA in Romania de primul si singurul ei proprietar pana am luat eu masina! Masina eu o am de nici 3 luni de zile, timp in care m-am indragostit nebuneste de ea (pentru ca nu a cerut nimic fara sa merite). Masina fiind a unui pilot de avion nu a facut decat militari-otopeni doar atunci cand omul pleca sau se intorcea din cursa! Are 84500 mile (se poate verifica la orice ora). Masina este foarte foarte bine dotata: aer conditionat (nu au facut cu climatronic pentru SUA

), ABS, jante pe 15 BBS, Scaune reglabile pe 3 pozitii, Trapa electrica reglabila pe 2 pozitii si panoramica, 4 geamuri electrice (toate cu functie confort), proiectoare de ceata, computer de bord, pilot automat, cutie automata (am trecut-o la optionale pentru ca asa apare si in lista)... cam atat cu dotarile de fabrica!
Eu am schimbat la masina franele (lesne de inteles

) cu: discuri fata zimmerman, discuri spate noi (obisnuite), placute fata-spate ferodo DS Performance, conducte de frana Goodridge, pompa de frana de A8 4.2 quattro si repartitor de frana de A8! Am mai schimbat si sistemul de admisie cu unul de la JR... Pentru tot ce am schimbat am toate facturile de la piese (de la manopera nu pentru ca la mine e gratis manopera

)
Pretul masinii este de 6900E negociabil iar pentru alte variante sunt dispus aproape la orice masina (masina nu troaca) dar diferenta minima de 2000E (asta este suma de care am nevoie urgent!
PS: multumes celor care au acordat timpul citirii acestui thread si sincer chiar nu as da masina asta pentru nimic in lume... dar din pacate sunt presat de anumite chestii!