Mii de scuze, dar nu pot sa ma abtin
Am vazut si eu cat de greu e sa gasesti o masina la fel de dotata, mai noua, la banii astia...
Tot ce am gasit au fost urmatoarele amarate

O Skoda Octavia 1.8 T 150 de cai cheala rau (
Un amarat de Audi A6 din 1996 si asta la fel de chel, fara tuning optic, cu motor de 2.6 200 de cai ()
Un Volvo 850 din 1996 care chit ca arata ca un dulap fuge de rupe (2.0 turbo 225 cai -
Passat la fel de chel, 1.8 T din 1999
E-Classe din 1996, 2.3 180 de cai, nasoala cutia aia automata totusi )
Audi A6 din 1998, 1.8 T 150 de cai, urat rau
Adevarul e ca nici nu am gasit Golf 4 cu 4 geamuri electrice, aer, jante, inchidere, alarma, ce mai vrei pe el, motor de 1.6 ce-i drept, dar tinand cont ca am mers cu Octavia 1.9 TDI de 90 de cai (adica d-aia puturoasa rau) la 180 nu stiu de ce n-as merge si cu Golful asta... oricum nu stiu ce te incanta sa mergi cu 200+ la ora in 'deplina siguranta' (la viteza aia nu te mai salveaza nici cele mai sofisticate sisteme de protectie si airbaguri de la un moment de neatentie) .... asta numesc eu inconstienta, eh, dar ce stiu eu....
Tot respectul pentru masina ta si munca depusa, dar nu o sa-ti recuperezi niciodata banii bagati in masina, mai bine vinzi separat elementele de tuning (jante, faruri, stopuri etc) si le pui pe cele stock la loc si vinzi masina asa... cu tuning, fara tuning, acelasi pret iei pe ea.
Spor la vanzare din partea mea, dar realitatea sta altfel decat o vedeti voi...