Stage 5
|
Re: VW Golf II
Chiar si sa ai dreptate marty, nimic nu-ti da dreptul sa jignesti.
Pacat.
In "cotetul acela" omul a muncit cat l-au tinut buzunarele, timpul, si .... priceperea; stiu masina de mult, si, stiu sigur ca niciodata nu a ridicat masina in slavi, ba chiar nu ia ascuns incidentele pe care le-a avut cu ea, iar pretul e pe masura, is multe de facut...... dar... ma rog nu conteaza.
As vrea totusi sa lamurim ceva ODATA PT TOTDEAUNA.
INAINTE SA FACETI AFIRMATII GRELE, SA JIGNITI, SAU SA ARUNCATI CU NOROI, CITITI POSTURILE USERULUI PE CARE IL JIGNITI, SI VEDETI CE FEL DE OM, E, CE A INCERCAT SA FACA, CE A REUSIT SA FACA, CE A ASCUNS, SI CE NU. Sunt multi, care nu au pus mana odata pe o surubelnita, sa faca un amarat de reglaj, sau sa schimbe o fata de usa, sau sa unga o macara.
Is altii pe aici, care nu au dormit cu noptile, stiind ca la masina proprie SE POATE SMIRGHELUI CEVA.
Pana sa ajunteti sa dati cu noroi, gaditi-va ce a-ti realizat voi, fata de cel pe care-l ponegriti, cat de mult a muncit el, sau altul, sa aduca masina in stare in care e acuma, CU POSIBILITATILE PE CARE LE-A AVUT.
Si, ca o paranteza si un mic exemplu : avem un user pe forum, care nu a avut niciodata GOLF, dar PE ALE CARUI SFATURI MIZEZ INTOTDEAUNA cand are ceva de zis. Nu puneti pe acelasi plan pasiunea cu imposibilitatea financiara, si nu mai aratati cu degetul.
PACAT.
Este tot ce am avut de zis, si , sper din tot sufletul, fiecare sa fi inteles ce am avut de zis.
Inca odata ma face sa-mi para rau, ca, rautatea-si face loc din ce in ce mai mult in radurile pasionatilor, si as vrea sa dau un ultim sfat : "LUATI EXEMPLU DE LA TRABANTISTI, SAU DE LA ASA ZISII BROSCARI" (au multe sa ne invete, de ce inseamna o pasiune pt niste fiare, si au mult sa ne invete, despre omenie, si respect).
Last edited by Archanghel; 02-07-10 at 01:26.
|