Unic proprietar Germania, carte service pana anul trecut. Km reali (200.000), se accepta orice test. An fabricatie 1997, euro 2
Motor 1.9 TDI, consum real: 7-oras, 4.5-afara
Jante aliaj, geamuri electrice fata, oglinzi electrice, inchidere centralizata, alarma, aer conditionat, proiectoare, ABS, ASR, 4 air bag-uri, torpedou frigorifer, cotiera fata-spate, mp3 SONY + 4 Boxe + telecomanda, car kit Nokia + Telefon, incalzire in scaune, volan reglabil inaltime + adancime, suport pahare, faruri tip xenon.
Masina arata si functioneaza absolut impecabil, nu prezinta nicio zgarietura, nu consuma ulei, nu bate, nu troncane nimic.
Are schimbate recent: ulei+filtre+curele, placute frana, capete de bara, brate, pompa servo, alternator, senzori ABS, termostat, cauciucuri noi.
Este inmatriculata in Bulgaria pe firma proprie romaneasca, ofer procura notariala cu toate drepturile, inclusiv vanzare. Se vinde inmatriculata acolo sau se radiaza la cerere pt inscriere (taxele sunt foarte mici, in jur de 100 EURO/an). Saptamana trecuta i-am prelungit asigurarea si i-am platit impozitul. De retinut: pentru prelingirea actelor, nu este necesar sa treceti in Bulgaria, ma ocup eu de asta. Rog si ofer seriozitate
Pretul este de 4400 EURO. Masina nu necesita inmatriculare, si cred ca este cel mai mic pret de pe piata. Prefer sa o dau cash la pretul asta, de-asta am si lasat atat de mult
Date de contact: tel 0767.572.577 sau id
[email protected]
Poze: