Vand o masina rara cunoscuta in randurile pasionatilor. Alfa Romeo 33 QV - 16v 132cp, tractiune integrala permanenta. Masina este in stare perfecta, are sub 150.000km, AF - 1991, nu a avut reparatii de cand am adus-o in Romania, in afara de revizie....schimb de ulei si filtre. E incaltata cu jante de otel pe 14, anvelope noi BF Goodrich de iarna. Am circulat o luna si pot spune ca senzatiile traite cu ea sunt comparabile cu cele a unei masini de curse - stabilitate, directie precisa si cursa scurta, manevrabilitate, control iesit din comun in conditii de aderenta slaba, acceleratie buna(aprox 7 sec/100kmph). Se recunoaste simplu dupa interiorul Recaro, eleronul spate, trifoiul cu 4 foi de pe hayon si dunga rosie de pe masca fata. A fost adusa in tara in ideea inmatricularii dar fiind noneuro n-am reusit sa platesc 1700 de euro...nu m-a lasat constiinta. In schimb, posed inca o masina aproape identica, diferenta fiind ca nu are tractiune integrala, care este inmatriculata pe numele meu. Din pacate aceasta din urma a suferit un accident dupa care nu a mai putut fi reparata. Recarosarea poate fi o solutie pentru a avea o masina rara, in stare perfecta si cu mult potential. Pozele atasate pot confirma o parte din cele descrise despre starea masinii. Pretul pentru ambele masini cu acte cu tot este de 2000 euro, usor negociabil...eu zic ca e un pret care ia in considerare perioada de criza prin care trecem, iar pozele spun tot despre masina! Relatii la tel 0744751874.