Deci vand Opel Astra F Cabrio Bertone, an fabr. 1995, motor 1.6i, 75 CP, consum 7 % mediu, 200500 km reali. Dotari: ABS, 2 x Airbag, 4 geamuri electrice, decapotare manuala, capota originala impecabila (piele cauciucata cu izolatie interioara), proiectoare ceata, oglinzi reglabile din interior, interior impecabil, jante OZ pe 15". S-au schimbat de curand discuri frana (Brembo), placute frana, kit distributie cu pompa apa, ulei si filtru, filtre aer, benzina, polen, arcuri si amortizoare spate sport (de Calibra), bucse bari stabilizatoare. Masina este dotata cu HU Clarion, boxe fata Sony 10" si spate Kenwood 9x6". Este inmatriculata permanent in RO din 11.2008. Merge foarte bine si este pretabila mai ales vara. Necesita mici reparatii datorate unor zgarieturi pe capota si unei infundaturi in aripa dreapta fata.
Pretul este de 4000 euro negociabil. Accept variante diferite, eventual masini mai noi.
Urmeaza si poze dupa ce o spal.
NOTĂ MODERATOR: Regulamentul secţiunii Bazar AUTO interzice ridicarea anunţului pe prima pagină a secţiunii mai devreme 48h. Te rog să nu mai faci asta !
pt cristi: masina a tot fost zgariata, atinsa, dar nu grav. a fost a tatalui unui prieten din germania, de la el am luat-o eu. stiu sigur ca nu a fost lovita rau, se poate verifica la un meserias. in schimb, masina a fost lovita cand era la mine in partea dreapta, cand un bou nu a mai avut frane la 20 km/h si s-a oprit in ea. i s-a schimbat usa, dar pragul a fost refacut numai... e inmatric pe braila pt ca nu am inca mutatie pe ct
pt riv: este simpatic bmw, da vreau motoare mai mici
hai sus cu aspiratorul!!! masina e in stare buna, e nevoie doar de o vopsea uniforma, pt interesati!!! in primavara primeste si paint-job glasurit, dar pretul nu se mai negociaza!!!
Cu o honda crx 1.6 16v 150 hp,bucse noi , suspensi sport noi, directie noua, reconditionata total ,full electric, itp sept 2010, discuri, placute noi, dvd in masina plus multe piese d schimb, jenti noi lordini pe 15 cu cauciucuri noi..ia suta in 7,9 sec...daka te intereseaza dami un semn 0767741876 sau 0752769726