Go Back   Forum 4Tuning > Tuning Motor & Mecanica > Cum facem rost de mai multi cai putere ?

Cum facem rost de mai multi cai putere ? Vrei sa maresti puterea masinii tale ? Afla daca se poate, si ce trebuie sa faci.

Reply

Thread Tools
Old 01-12-08, 08:51   #1
radu_dobre

Stock

Default Tuning Peugeot 307 1.4 HDI

Salut,

Acum cateva saptamani eram hotarat sa-mi vand masina si sa-mi iau altceva mai puternic, modelul pe care-l am eu este foarte puturos.
Acum din cauza la criza financiara, au scazut preturile destul de mult, si nu o sa-mi mai recuperez banii dati pe ea.
Apelez la cei care se pricep sa-mi dea cateva sfaturi de tuning la motor, astfel incat sa nu-l distrug, dar sa simt ca am ceva sub capota . Obiectivul meu ar fi in jur de 110-120 CP, momentan masina are 68 (nici pe aia, ca turbina este cam stricata). O prima operatie o sa fie OBD tuning. Altceva ? Ce i-as putea face ?

Va multumesc.
radu_dobre is offline   Reply With Quote
Old 25-12-08, 14:15   #2
cj90rzv
Banned

Stage 4

Default Re: Tuning Peugeot 307 1.4 HDI

si un prieten are exact aceasi masina ... si iti dau dreptate.. k e cam puturoasa.. nu sunt AS ..dar zic si eu .. filtu aer ..... toba prea putin .... repara-ti turbo-ul ... vezi daca nu poti sa ii pui un turbo de pe motorul mai mare ....
cj90rzv is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -