Go Back   Forum 4Tuning > Tuning Motor & Mecanica > Cum facem rost de mai multi cai putere ?

Cum facem rost de mai multi cai putere ? Vrei sa maresti puterea masinii tale ? Afla daca se poate, si ce trebuie sa faci.

Reply

Thread Tools
Old 26-09-05, 12:13   #1
car_addict

Stage 5

car_addict's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
Default Tunning pentru VW PASSAT model 2005 - 2.0 140 cp

Salutare.Am un vw passat 2.0 tdi 140 cp.Vreau sa-i maresc puterea.Am nevoie de sfaturi.Astept.
car_addict is offline   Reply With Quote
Old 27-09-05, 21:14   #2
Alexutzzz

Stage 5

Alexutzzz's Avatar

pai 1 ar trebui sa spui de cati bani dispui
2 doar puterea
3 pai pentru inceput un chip + toba + filtru ( nu neaparat la diesel) daca vrei mai multe cere ...........sa stim si noi cam la cati cai ai vrea sa o duci
ps masina poate multe TURBO RULZZZZZ
Alexutzzz is offline   Reply With Quote
Old 27-09-05, 21:16   #3
cls21b_EVO

Stage 5

Salut !
Avand in vedere ca a-s vrea sa vb. mai multe cu tine , si sa ti dau si ceva sfaturi dak te intreseaza ar fii mai usor pt. amandoi sa vb pe yahoo.
collins21cris
Multumesc!
cls21b_EVO is offline   Reply With Quote
Old 28-09-05, 16:15   #4
car_addict

Stage 5

car_addict's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

Dispun de 1000 euro pentru aceste modificari.Astept sugestii.
PS: Turbo chiar rulezzzzz.
Old 28-09-05, 19:20   #5
cls21b_EVO

Stage 5

Sa inteleg ca nu ai posibilitatea sa intri pe Yahoo MSN ...sau pur si simplu nu vrei sa vb. cu mine?
Old 28-09-05, 20:38   #6
car_addict

Stage 5

car_addict's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

Nu raspunzi pe yahoo collins21cris :d . Eu intru numai seara ca lucrez ziua.Keep in touch.
Old 29-09-05, 00:21   #7
cls21b_EVO

Stage 5

Imi cer scuze...nu eram pe messenger atunci.
Sper sa vb. cat mai curand.
Salut!
Old 29-09-05, 20:01   #8
car_addict

Stage 5

car_addict's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

Salut.Am vesti noi.Urmand sfaturile voastre am sunat la Cardinal Motors si am intrebat daca fac chip tunning si am primit raspuns pozitiv.Mi-au spus ca, contra sumei de 350 euro pot face upgrade la soft castig de 40 cp + ca nu pierd garantia la masina.Intrebarea mea fata de voi este : Se merita ? Astept parerile voastre.
Old 29-09-05, 20:12   #9
CataNOS

Stage 5

CataNOS's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"car_addict\"
Salut.Am vesti noi.Urmand sfaturile voastre am sunat la Cardinal Motors si am intrebat daca fac chip tunning si am primit raspuns pozitiv.Mi-au spus ca, contra sumei de 350 euro pot face upgrade la soft castig de 40 cp + ca nu pierd garantia la masina.Intrebarea mea fata de voi este : Se merita ? Astept parerile voastre.
pai s-ar merita, 180 cp nu-s de ici d colo, da` ai grija ca astia exagereaza cu puterea castigata d cele mai multe ori. tre sa iti garanteze k o baga p dyno k sa iti arate diferenta si in cazul in care nu apar aia 40 cp in plus sa iti dea banii inapoi si sa readuca setarile la starea initiala.

nu-ti pune filtru d aer k cele mai multe filtre permit patrunderea prafului..
Cauta pipercross sau K&N, altceva nu recomand..
CataNOS is offline   Reply With Quote
Old 29-09-05, 20:32   #10
RoSonic
4 Speed Squad Member

Stage 5

RoSonic's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

Fa-ti modificarea de chip (remapare)!
Si iti zic ca nu vei regreta! Schimbarea o sa o simti imediat ce vei face o tura cu masina !
Pentru \"operatie\" iti recomand sa vorbesti cu Voinea uite aici: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...t=9124&start=0 !!

Chiar nu e nevoie de testare pe banc.

Toba si filtru \"sport\" nu-si au rostul la tdi.

Iar daca te tenteaza schimbari mai dure (alti bani alta distractie, mai exact f multi bani):
- turbina mai mare + intercooler mare + injectoare marite + ambreaj sa reziste la cuplul mare pe care il va avea masina + chip corespunzator acestor modificari; in sprijinul acestor imbunatatiri mai este recomandat o suspensie sport si frane mai performante.
RoSonic is offline   Reply With Quote
Old 29-09-05, 23:14   #11
kickass

Stage 5

kickass's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Honda]

la tdi filtrul nu face nimik e testat de un prieten.. si din toba.. iar nu cred ca vei face ceva..
kickass is offline   Reply With Quote
Old 30-09-05, 10:20   #12
car_addict

Stage 5

car_addict's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"RoSonic\"
Fa-ti modificarea de chip (remapare)!
Si iti zic ca nu vei regreta! Schimbarea o sa o simti imediat ce vei face o tura cu masina !
Pentru \"operatie\" iti recomand sa vorbesti cu Voinea uite aici: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...t=9124&start=0 !!

Chiar nu e nevoie de testare pe banc.

Toba si filtru \"sport\" nu-si au rostul la tdi.

Iar daca te tenteaza schimbari mai dure (alti bani alta distractie, mai exact f multi bani):
- turbina mai mare + intercooler mare + injectoare marite + ambreaj sa reziste la cuplul mare pe care il va avea masina + chip corespunzator acestor modificari; in sprijinul acestor imbunatatiri mai este recomandat o suspensie sport si frane mai performante.
Multumesc RoSonic.Cred ca am sa ma multumesc cu chip.Inainte am avut un 1.9 tdi 130 cp chipuit ulterior de Aspad si am fost f.multumit.Am postat la Bazar.Sa vad ce raspuns imi da Voinea.Deocamdata cred ca remapare e suficient pentru inceput .Masina nu are decat 3 luni si 14.000km
Ps.Cica modelul care il am acum ar fi sport din fabrica (sportline), imi cam rupe rinichii pe gropi,dar pe curbe e spuma.
Old 30-09-05, 13:08   #13
voinea

Stage 3

voinea's Avatar

Member of:
[Insomnia]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"car_addict\"
Dispun de 1000 euro pentru aceste modificari.Astept sugestii.
PS: Turbo chiar rulezzzzz.
un chiptuning este inceputul. pe urma pot sa te gandesti la schimbarea diuzelor injectoarelor. Asa o sa poti sa sari de 200CP cu turbo original si chiar cu acelasi intercooler.

Discutam si te ajut. NU o sa depasesti cei 1000 EURO dar 200CP o sa depasesti
voinea is offline   Reply With Quote
Old 14-10-05, 13:43   #14
im570rm

Stage 5

im570rm's Avatar

nu sunt injectoare race inca pt motorul 2.0 tdi ....dar un turbo mai mare si un intercooler sigur ii ridica puterea peste 200
im570rm is offline   Reply With Quote
Old 14-10-05, 13:59   #15
voinea

Stage 3

voinea's Avatar

Member of:
[Insomnia]

italienii de la Bosio au realizat deja pentru 1.9 TDI PD capete de injector. Probaibl ca va fi anul viitor si la 2.0TDI disponibil.

Cu soft masina asta ajunge la 175-180CP la tuning normal 100% safe , iar cu un high/race poti sa atingi 195-200CP.
voinea is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -