![]() |
Tunning pentru VW PASSAT model 2005 - 2.0 140 cp
Salutare.Am un vw passat 2.0 tdi 140 cp.Vreau sa-i maresc puterea.Am nevoie de sfaturi.Astept.
|
pai 1 ar trebui sa spui de cati bani dispui
2 doar puterea 3 pai pentru inceput un chip + toba + filtru ( nu neaparat la diesel) daca vrei mai multe cere ...........sa stim si noi cam la cati cai ai vrea sa o duci ps masina poate multe TURBO RULZZZZZ |
Salut !
Avand in vedere ca a-s vrea sa vb. mai multe cu tine , si sa ti dau si ceva sfaturi dak te intreseaza ar fii mai usor pt. amandoi sa vb pe yahoo. collins21cris Multumesc! |
Dispun de 1000 euro pentru aceste modificari.Astept sugestii.
PS: Turbo chiar rulezzzzz. :twisted: |
Sa inteleg ca nu ai posibilitatea sa intri pe Yahoo MSN ...sau pur si simplu nu vrei sa vb. cu mine? :?: :?
|
Nu raspunzi pe yahoo collins21cris :d . Eu intru numai seara ca lucrez ziua.Keep in touch.
|
Imi cer scuze...nu eram pe messenger atunci.
Sper sa vb. cat mai curand. Salut! |
Salut.Am vesti noi.Urmand sfaturile voastre am sunat la Cardinal Motors si am intrebat daca fac chip tunning si am primit raspuns pozitiv.Mi-au spus ca, contra sumei de 350 euro pot face upgrade la soft castig de 40 cp + ca nu pierd garantia la masina.Intrebarea mea fata de voi este : Se merita ? Astept parerile voastre.
|
Re:
Quote:
nu-ti pune filtru d aer k cele mai multe filtre permit patrunderea prafului.. Cauta pipercross sau K&N, altceva nu recomand.. |
Fa-ti modificarea de chip (remapare)!
Si iti zic ca nu vei regreta! Schimbarea o sa o simti imediat ce vei face o tura cu masina ;)! Pentru \"operatie\" iti recomand sa vorbesti cu Voinea uite aici: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...t=9124&start=0 !! Chiar nu e nevoie de testare pe banc. Toba si filtru \"sport\" nu-si au rostul la tdi. Iar daca te tenteaza schimbari mai dure (alti bani alta distractie, mai exact f multi bani): - turbina mai mare + intercooler mare + injectoare marite + ambreaj sa reziste la cuplul mare pe care il va avea masina + chip corespunzator acestor modificari; in sprijinul acestor imbunatatiri mai este recomandat o suspensie sport si frane mai performante. |
la tdi filtrul nu face nimik :!: e testat de un prieten.. :wink: si din toba.. iar nu cred ca vei face ceva..
|
Re:
Quote:
Ps.Cica modelul care il am acum ar fi sport din fabrica (sportline), imi cam rupe rinichii pe gropi,dar pe curbe e spuma. |
Re:
Quote:
Discutam si te ajut. NU o sa depasesti cei 1000 EURO dar 200CP o sa depasesti |
nu sunt injectoare race inca pt motorul 2.0 tdi ....dar un turbo mai mare si un intercooler sigur ii ridica puterea peste 200 :)
|
italienii de la Bosio au realizat deja pentru 1.9 TDI PD capete de injector. Probaibl ca va fi anul viitor si la 2.0TDI disponibil.
Cu soft masina asta ajunge la 175-180CP la tuning normal 100% safe , iar cu un high/race poti sa atingi 195-200CP. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:07. |
- Copyright 2026 4Tuning