heh

ios ala de care zice cioli
am avut 2 acidente in din care unu la in jur de 80 la ora nu am avut nici un fel de problema .cu acidentele nai de unde sa sti..sigur armaturile ofera un plus dar cel mai mult conteaza norocul.acuma fiecare cu banii lui
sigur miar fi placut sa am vreo 2000 de coco de investit si sa fac masina sa mearga asa cu armaturi cu tot dar e foame de bani si nevoie de viteza

plus ca o masina mai usoara si consuma mai putin

am avut armaturi de aluminiu pe fatza ce se pun pe gt4 dar la primu acident sau stramabt si nam mai putut sa le pun.incearca poate gasesti pe undeva.oricum masina are si alte armaturi intre lonjeroane mai jos deci nu prea conteaza asa de mult.
si scaunele sport ajuta am usurat masina cam cu 30 de kile din scaune sport alea originale is grele + ca alea ce le ai tu is mai grele decat ce am io original pt ca caroseria mea e de 1.6 si sacunele de 1.6 is mai usoare.
catalizaorul neaparat sal dai jos.daca pui tzeava suna mai ciudat.incearca sa faci un efort sati iei cat soport sau o toba de foc ceva...nustu
acuma o capota de carbon ar fi misto daca ai avea bani chiar se simte foarte mult mai ales daca e plina de kit ca a mea

daca mai ai nevoie de ceva piese am o celica ce o dezmembrez