Hai sa te intreb altfel : cati bani ai pentru 'tziuning' ? Eu nu am spus ce am spus cu rautate. Nu de cati ani ai permis e important, ci cati km si in ce conditii ai condus anii astia. Si Mama are permis din 1985 dar nu are nici 1000 de km condusi.
Da, formul este pentru asta. Numai ca sunt cam satul de totii copii care pun intrebari, se lanseaza virtual in proiecte de mii de cai si totul se termina cateva posturi mai tarziu cand tata vinde masina.
Deci, invata mecanica, macar principiile de functionare a motorului, strange bani (apropo, ce buget ai pentru Tuning ? Eu la un Moment dat eram pe la +3000EUR bagati in masina si tot cazan era) si dupa aia o sa iti dai seama ca ai nevoie de alta masina, o sa ai Idee de unde sa incepi, si atunci cand primesti un sfat o sa poti sa il intelegi.
Daca iti spun acum sa dai jos chiulasa, sa maresti porturile de admisie, sa o planezi, sa schimbi supapele cu unele mai mari, sa schimbi axa cu came cu una mai agresiva, pinion reglabil ....... o sa intelegi ? Cand o sa iti spun ca o axa te costa cateva sute de euro .....