| Cum facem rost de mai multi cai putere ? Vrei sa maresti puterea masinii tale ? Afla daca se poate, si ce trebuie sa faci. |
16-01-07, 14:14
|
|
Stock
|
Putere pe solenza? intrebare
Am si eu o intrebare,inca nu am 18 ani,dar mai am nitel si din vara acum imi cumpar o solenza,si vreau sa stiu cam ce as putea sa ii fac sa se infiga mai bine,pe langa filtru de aer,serpisori+evacuare etc. SI daca se merita o investitie dinasta pt o dacie,care o sa o tin in jur de jumatate de an sa o forjez,si cam la ce bani as mari puterea ei
Last edited by gabitzu_xxl; 16-01-07 at 14:18.
|
|
|
16-01-07, 16:13
|
|
|
4 Speed Squad Member
 Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad] [PARTICIPANT CURSE]
|
Re: Putere pe solenza? intrebare
las-o asa macar un an si apoi mai vezi tu
|
|
|
16-01-07, 16:19
|
|
Stock
|
pai dupa 6 luni trec la Vw G5...Asta de la avatar....,dar pana atunci vroiam putina senzatie si cu o solenza
|
|
|
16-01-07, 17:56
|
|
 Stage 5
Member of: [DACIA]
|
sincer si io sunt curios...
am vazut pana acum dacii 1300 modificate la motor...dacii nova...insa super nova si solentza nu prea am vazut
a modificat pana acm cineva o solentza??
s ii schimbe motorul sau ceva de genu asta ?? :-/
|
|
16-01-07, 18:04
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel] [2 Roti]
|
nici macar nu ai permis si deja te gandesti cum sa maresti puterea la o solenza ? io zic sa nu te grabesti sa mergi un an cu ea asa cum e(vb lui 200sx) si pe urma poate sa treci la G5..intai invata sa schimbi cum trebe vitezele..dak ai mers cu masia lu taticu putin si i-ai dat si tu un demaraj mic una alta nu inseamna ca esti bun de forjat dacii...mai bne gandestete si la ceilalti participanti la trafic si la viata ta...dak ai urmarit stirile probabil ai vazut cate accidente urate sau intamplat din cauza vitezei si din cauza lipsei de experienta...gandestete bine inainte ca nu e de joaca cu viteza...oricum...cn sunt io sa iti dau sfaturi...
Last edited by 69WRX; 16-01-07 at 18:07.
|
|
|
16-01-07, 20:34
|
|
Stock
|
De mers cu masina merg des....des nu in sensul ca in fiecare zi dar de cel putin 2 ori pe saptamana,merg cu un instructor auto cu care de asemenea o sa fac si scoala....si stiu cum e cu vitezele si ambreiaju
|
|
|
16-01-07, 21:15
|
|
Stage 2
|
daca tu crezi ca stii sa conduci daca faci scoala de soferi te inseli...fiecare masina se conduce in felul ei si trebuie sa o simti in primul rand....asa ca nu te agita sa maresti puterea sa solenta ca pentru un incepator orice masina la inceput e puternica., mai ales cand dorinta de forja e mare..asa ca ai grija
|
|
|
16-01-07, 22:10
|
|
  Stage 5
Member of: [DAEWOO] [AUDI] [4Tuning International] [Fanatik MotorSport]
|
Tunatul are rost la o masina dupa ce soferul a parcurs vreo 50.000 km ca sa simta ce vrea masina.
Altfel vei rata vreo curba si devii celebru la stiri (post-mortem).
Espero =
|
|
|
16-01-07, 22:26
|
|
Stock
|
Deci...nu fac ore de scoala inca,merg cu el cu masina ca si cum as fi un elev de al lui....simplu  nu conteaza ca stiu sau nu sa conduc eu vreau sa stiu ce pot sa ii fac masinii,ca in primavara o iau si prin vara vreau sa o modific cat de cat....
|
|
|
16-01-07, 23:52
|
|
 Stage 5
Member of: [DACIA]
|
gabi trebuie sa intzelegi k experientza nu se capata neaparat in timp ci in km parcursi
io am facut scoala pe o solnitza si fuge...crede-ma k fuge
io zic s lasi deoparte modificatul solentzei si s te obisnuiesti in ale condusului cat mai repede sa preiei g5-ul
mersul cu un instructor(cineva langa tine) nu este condus
knd vei avea permu in buzunar si vei merge singur pe strada in buc crede-ma k o s imi zici k asa este...
nu te luam peste picior
lasand la oparte tb asta io chiar sunt curios daq a modificat cineva serios o solentza...
sau este an prea nou si nu s-a riscat nimeni pana acm s o "strice" ??
merge marita puterea considerabil la solentza fara s ii schimbi motorul??
suporta motorul reno 1.4 un upgrade ceva mai serios fara s ii pui un 1.8 sau ceva de genu??
|
|
|
17-01-07, 07:14
|
|
Stock
|
ok...  si tata zice la fel ca voi...dar a zis ca daca tin neaparat imi da banii ca oricum mi-o fac cu mana mea ... dar niste boxe si jante tot ii pun
|
|
|
17-01-07, 09:41
|
|
 Stage 5
|
boxe jante...eventual niste praguri si prelungiri la bara...asa ca sa te simti bine...e altceva...da iti spun sigur ca solenza fuge destul...mai ales ptr tn ca incepator...demaraju ala pana la 100 in 13-14 sec cat o avea ea o sa ti sa para ca fuge al drqului de rau..probabil prea mult ca sa o tii cum trebe din prima...am un prieten cu un ford mondeo de 1.8 e membru pe forum, [A l i n]™2006, si dupa ce a luat permisu a alergat cu masina 3 saptamani ca pe urma ia luat permisu...acu tre sa dea joi examen cu politia sa il ia inapoi...deci...nici viteza asta nu e buna asa oricum...mai ales pe sosea unde sunt multi disperati. bafta
|
|
|
17-01-07, 11:53
|
|
|
X-Team Racing Club Member
 Stage 5
Member of: [X-Team Racing Club] [PARTICIPANT CURSE] [RENAULT]
|
MAI MULTT de 100 hp nu prea ai cum sa scotzii dar itzi zic eu ca e senzatzie mai ales cind vezii ca faci masinii mai puternice ca tine
|
|
|
17-01-07, 13:12
|
|
Stock
|
faza cu pragurile si prelungiri de bara nu imi place pt ca aproape toate solenzele "tunerite" sunt cu aceleasi praguri si bari... am vazut una draguta cu bari turnate frumos din fibra,dar nu isi merita atatia bani pt 6 luni-1 an sa zic asa....pe cand in boxe s'ar merita sa bag ceva banuti pt k alea le muti de la o masina la alta... oricum multumesc foarte mult pt pareri
|
|
|
17-01-07, 19:38
|
|
 Stage 5
|
io ti-am zis asa de dragu de a aveam masina "tunarita"
|