Go Back   Forum 4Tuning > Tuning Motor & Mecanica > Cum facem rost de mai multi cai putere ?

Cum facem rost de mai multi cai putere ? Vrei sa maresti puterea masinii tale ? Afla daca se poate, si ce trebuie sa faci.

Reply

Thread Tools
Old 27-06-12, 15:12   #1
AndreiKMK

Stage 3

AndreiKMK's Avatar

Default Filtru de particule

Salut.

1.Cam care ar fi puterea castigata (aproximativ bine inteles) eliminand filtrul de particule?
E vorba despre un diesel de generatie noua an 2008, turbo cu geometrie variabila , 2.0l.
2.Pentru un sunet mai gros, mai pronuntat, nu neaparat suierat, este suficient eliminarea filtrului de particule, tobei intermediare si celor 2 finale? inlocuindu-le cu un traseu de inox pana la cele 2 tipsuri finale?
3.Din cate am inteles, eliminarea filtrului de particule nu duce automat la o caruta de fum in spate, am auzit de masini la care s-a eliminat si singurul fum in exces sunt asa numitele "puf-uri" la o pedala mai sanatoasa.
Este adevarat?

Va multumesc,
Andrei.
AndreiKMK is offline   Reply With Quote
Old 27-06-12, 21:59   #2
universcomimpex

Stage 5

universcomimpex's Avatar

Member of:
[AUDI]
Default Re: Filtru de particule

Quote:
Originally Posted by AndreiKMK View Post
Salut.

1.Cam care ar fi puterea castigata (aproximativ bine inteles) eliminand filtrul de particule?
E vorba despre un diesel de generatie noua an 2008, turbo cu geometrie variabila , 2.0l.
2.Pentru un sunet mai gros, mai pronuntat, nu neaparat suierat, este suficient eliminarea filtrului de particule, tobei intermediare si celor 2 finale? inlocuindu-le cu un traseu de inox pana la cele 2 tipsuri finale?
3.Din cate am inteles, eliminarea filtrului de particule nu duce automat la o caruta de fum in spate, am auzit de masini la care s-a eliminat si singurul fum in exces sunt asa numitele "puf-uri" la o pedala mai sanatoasa.
Este adevarat?

Va multumesc,
Andrei.
man filtru de particule daca nu-il elimini si din soft o sa ramai cu 25% din putere asa ca.......... mai intreaba
universcomimpex is offline   Reply With Quote
Old 27-06-12, 23:40   #3
AndreiKMK

Stage 3

AndreiKMK's Avatar

Sigur, pe langa eliminarea hardware apare si cea din soft.
Old 04-07-12, 21:20   #4
universcomimpex

Stage 5

universcomimpex's Avatar

Member of:
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by AndreiKMK View Post
Sigur, pe langa eliminarea hardware apare si cea din soft.
mai nimic decat un flow mai bun dar impreuna cu softul de putere adica resoftare se simte
universcomimpex is offline   Reply With Quote
Old 25-07-12, 23:43   #5
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Nu e nevoie de asta la asa distanta mare.
Se face in Bucuresti si chiar mai ieftin.
SEBASTIAN is offline   Reply With Quote
Old 25-07-12, 23:54   #6
AndreiKMK

Stage 3

AndreiKMK's Avatar

Am sa tin cont , multumesc.
- Copyright 2026 4Tuning -