Go Back   Forum 4Tuning > Tuning Motor & Mecanica > Cum facem rost de mai multi cai putere ?

Cum facem rost de mai multi cai putere ? Vrei sa maresti puterea masinii tale ? Afla daca se poate, si ce trebuie sa faci.

Reply
 
Thread Tools
Old 12-04-11, 16:47   #1
Superformance

Stage 1
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 12
Default Superformance - Moto

Incepand din sezonul 2011, Superformance ofera iubitorilor de viteza pe 2 roti servicii de resoftare la standardul care ne-a facut cunoscuti. Astfel resoftarea Superformance Moto contine modificari ale tuturor hartilor de timp de injectie, avans, clapete individuale si limitari de viteza si turatie pentru a scoate maximum de performanta din motocicleta ta. In cazuri speciale, in urma resoftarii putem anula erori clasice (precum PAIR valve, NOX..., EXUP) si putem modifica raspunsul amortizorului de ghidon electronic. Variantele de soft Superformance Moto sunt personalizate in functie de configuratia clientului, de la motocicleta stock, slip-on + filtru de aer sau evacuare completa. De asemenea putem oferi variante mult mai personalizate pentru motociclete cu motoare modificate.

Pentru a intelege mai usor ce ofera Superformance Moto, o sa prezint o comparatie cu modificarile clasice.
- Power Commander sau Bazzaz Z-Fi modifica timpi de injectie pentru injectoarele principale. Secondary Fuel Module (S.F.M.) trebuie adaugat in cazul in care vrem sa comandam si injectoarele secundare. Resoftarea Superformance Moto modifica timpii de injectie pentru toate injectoarele, de asemenea si balansul intre bancul principal si cel secundar pentru a obtine trecere mai liniara intre zona de turatie joasa si turatie inalta.

- Ignition Commander este folosit pentru a modifica avansul. Superformance Moto modifica de asemenea avansul motocicletei dar la un nivel mult mai sensibil. Avansul este modificat pe fiecare treapta in parte in functie de cerintele clientului. In felul acesta se poate obtine un raspuns mult mai agresiv al motocicletei sau o livrare a puterii mult mai liniare la iesirea din viraj.

- TRE. Este modulul care pacaleste motocicleta ca merge tot timpul intr-o treapta superioara pentru a elimina limitarile de avans pe primele trepte si limitarile de viteza pe ultima treapta. Dar motocicleta foloseste informatia referitoare la treapta selectata si pentru a face alte corectii care sunt anulate in momentul folosirii acestui modul. Folosind o resoftare avansata, acest dezavantaj este eliminat, motocicleta isi poate face corectiile in functie de treapta, displayul afiseaza tot timpul treapta corecta iar limitarile sunt eliminate. De asemenea limitarea de viteza maxima este eliminata.

Deci toate aceste modificari clasice care insumau costul a 3 sau 4 module diferite este oferit acum ca un pachet complet, totul in interiorul calculatorului original al motocicletei. Pretul resoftarii Superformance Moto este de 499 euro.

0741.756.756
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	SuperformanceMoto.jpg
Views:	63
Size:	196.5 KB
ID:	1962348  
Superformance is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -