Eu am facut cam acum 1 an de zile la obdtuning.ro la masina mea Peugeot 206 1.4hdi 68cp si a ajuns la 87cp si 200nM pe dyno (am inteles ca la testul dyno depinde si de filtre, presiune in pneuri) oricum sunt foarte multumit de cum trage masina dupa chip (remapare) am cam 30.000 km facuti de atunci si nu am avut nici o problema, plus ca la itp a iesit la noxe din prima 0,6 (nu stiu ce sunt astea
) test facut de 2 ori + ca aveam motorina naspa in masina luata de pe la camionagii ca na e criza cu asta mergem
Deci ti-i recomand cu cea mai mare caldura.
N-o sa regreti.
Cat despre fum, orice diesel da fum daca calci acceleratia brutal sau daca o fortezi intre-o treapta superioara masina fiind subturata, sau in cazul in care motorul este rece si la fel o turezi brutal, asa reusesti sa distrugi si motorul, astea se intampla si cu chip si fara chip. Sau in cazul in care mergi mai mult timp subturat, sa zicem ca schimbi vitezele la 2000rpm sa vezi dupa aia cand o calci un pic cum da fum ca un tractor, am testat eu, am mers o perioada 2-3 saptamani schimband in juru la 2000 rpm si sa vezi dupa aia cum scotea fum, acum schimb undeva intre 2500-3500 rpm depinde de starea de spirit care o am cand sunt la volan
Bafta.