Datorita stransei colaborari cu partenerii nostrii externi am reusit sa ducem performantele GTR-ului R35 la noi cote.
In mai putin de un an au iesit din workshop-ul SKN Romania peste 4 GTR-uri cu pachete de crestere de putere stagiu 2 care este alcatuit din un sistem de evacuare si o resoftare SKN.
Am instalat pana in prezent atat sisteme de evacuare din inox , mai exact evacuare HKS + downpipe-uri HKS, cat si sistem de evacuare din titan pentru a scadea greutatea totala a autoturismului.
Datorita numarului mare de propietari de GTR care in cautarea unui atelier de tuning / intretinere au ajuns sa ne caute, am achizitionat in primavara lui 2009 programul de diagnoza si setare original Nissan denumit Consult 3, pe care il pune la dispozitie in mod gratuit cercului de clienti fideli firmei noastre.
Datorita bunei colaborari a firmelor din Tuning-Corner, interventiile complexe asupra modelelor GTR s-au efectuat intr-un timp foarte scurt, RacingNick furnizand piesele pentru cresterea performantelor sau a fiabilitatii, garanjul X-Motors efectuand in premiera in Romania interventii complexe la sistemul de transmisie, iar maestrul audio de la 12Volti a intervenit asupra disiparii si antifonarii zgomotului interior, iar SKN Tuning optimizand softul de gestiune a motorului.
In mai bine de 13 luni (pana la aceasta data) de la prima modificare de putere efectuata asupra primului GTR, am adunat multa experienta atat la implementarea pachetelor de crestere de putere si resoftari cat si la capitolul rezistenta transmisiei cu montarea in interiorul cutiei de viteze a upgrade-urilor de treapta intai produse de PPG cat si setul de garnituri speciale produse de Willal Racing (
http://www.willallracing.com.au/transmission.htm#wr35ps).