Go Back   Forum 4Tuning > Tuning Motor & Mecanica > Cum facem rost de mai multi cai putere ?

Cum facem rost de mai multi cai putere ? Vrei sa maresti puterea masinii tale ? Afla daca se poate, si ce trebuie sa faci.

Reply

Thread Tools
Old 24-11-09, 21:27   #1
flaviuf

Stage 5

flaviuf's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[Old School Cars]
[4Rally]
Default Bujii NGK Iridium - are cineva?

Salutare. Ma bate gandul sa iau un set de bujii NGK Iridium de pe e-bay:

http://cgi.ebay.co.uk/NGK-Iridium-Sp...item2a00fbade0

Inainte de a da banii as vrea totusi niste pareri de la cei care au deja astfel de bujii. Se merita? Se simte diferenta?

Multumesc anticipat!
Old 25-11-09, 08:21   #2
elspa

Stage 5

elspa's Avatar

Default Re: Bujii NGK Iridium - are cineva?

Iti putem aduce noi la 200 ron setul de 4. Made in Japan.
Ce iei din Europa sunt made in France.
elspa is offline   Reply With Quote
Old 25-11-09, 13:21   #3
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]

Diferenta este mica... dar depinde si de masina. La a mea mare lucru nu s-a simtit, poate doar un raspuns ceva mai bun in ture mai mari. La un Cielo non-euro, a scazut si consumul cu ~1%... din spusele proprietarului. Nu pot sa garantez ca asa este.
Totusi, tinand cont ca eu am pus bujiile, filtrul sport si evacuarea completa sport cam in acelasi timp, si consumul nu s-a schimbat, banuiesc ca doar bujiile ar putea ajuta si la o mica scadere de consum.
Important e ca sunt de calitate si au durata de viata mai lunga. Toata lumea, cand le-am luat, mi-a recomandat made in Japan, nu Europa. Nu stiu de ce, dar "cica" cele facute in alte tari decat Japonia nu ar fi bune.
Old 25-11-09, 20:20   #4
Vioar

Stage 5

Le gasesti in tara nu stiu daca are rost ebay-ul pentru asa ceva.
Sunt in jur de 190-210 ron setul de 4.daca te intereseaza da un pm.
Nu stiu sigur daca exista o diferenta asa mare intre france si japan dar la mine pe masina cele facute in franta au crapat dupa 9 mii de km iar cu cele japan am cam 20 de mii de km si inca nu fac probleme.acelasi lucru l-am vazut si la scuter cu c7hsa franta a cedat mult mai repede.
Vioar is offline   Reply With Quote
Old 26-11-09, 08:04   #5
flaviuf

Stage 5

flaviuf's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[Old School Cars]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by Vioar View Post
Le gasesti in tara nu stiu daca are rost ebay-ul pentru asa ceva.
Sunt in jur de 190-210 ron setul de 4.daca te intereseaza da un pm.
Nu stiu sigur daca exista o diferenta asa mare intre france si japan dar la mine pe masina cele facute in franta au crapat dupa 9 mii de km iar cu cele japan am cam 20 de mii de km si inca nu fac probleme.acelasi lucru l-am vazut si la scuter cu c7hsa franta a cedat mult mai repede.
Eu vreau sa stiu inprimul rand daca se merita. Adica sa se si vada o diferenta (nu ma astept la cine stie ce, dar totusi...)...Altfel nu vad sensul sa dau de 5 ori mai mult decat pe un set de bujii normale. Uitati-va la graficele date de cel de pe e-bay...sunt oare reale?

Din ce raspunsuri am primit de la membrii site-ului de Alpine din Franta se pare ca nu prea merita :
http://clubr5.forumpro.fr/optimisati...dium-t4932.htm

Last edited by flaviuf; 26-11-09 at 08:11.
flaviuf is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -