Cum facem rost de mai multi cai putere ? Vrei sa maresti puterea masinii tale ? Afla daca se poate, si ce trebuie sa faci. |
07-11-09, 21:58
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [CSR] [Opel] [Old School Cars] [FORD]
|
Supercharging Renault Clio
Este vorba de un Renault Clio cu motor de 2L, 16v, pe care montam un compresor Eaton.
|
|
|
07-11-09, 22:34
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
Member of: [Oltcit] [4Rally]
|
Re: Supercharging Renault Clio
arata foarte bine,spor la treaba!
|
|
|
08-11-09, 00:47
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [2 Roti] [RENAULT]
|
Bravo Felix , o sa iasa bomba, felicitari pentru proiect, invarteai tu mintile la multi cu pretentii cand erai aspitar, acum o sa fie si mai si, sper sa finalizez si eu proiectul meu , tine-o tot asa
|
|
|
12-11-09, 00:00
|
|
Stage 5
Member of: [Opel]
|
hai ca ii asaltam tare pe astia cu turbate
bafta si asteptam mai multe informati si poate si un mic demo sa ne limpezim ochii(banuiesc ca o sa fie racheta)
|
|
|
12-11-09, 08:34
|
|
Sun Racers Member
Stage 5
Member of: [Sun Racers] [SEAT]
|
O masina si un propietar care merita tot respectul! Felicitari!!
|
|
|
12-11-09, 12:56
|
|
Stage 5
Member of: [Fiat]
|
bv bv.. aveam eu o presimtire ca nu o sa se rezume la un motor aspirat respect si multa bafta in continuare.
|
|
|
12-11-09, 22:15
|
|
Stage 5
Member of: [Mitsubishi] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
|
Este foarte interesant si cred ca are sa fie performant.
Sunt curios ce compresor folositi, ce valori poate sa acopere la ce turatie, intercoolerul ce volum o sa aibe.
Foarte importanta este electronica, monstrul trebuie strunit corect.
|
|
|
15-11-09, 15:50
|
|
Stage 3
|
Din cate vad prinderile nu sunt foarte bine finisate, ai putea sa le acorzi putin mai multa atentie, gen nu cred ca ai proceda la fel pe masina ta, BFF-ul este o masinuta minune ... totul trebuie sa fie lucrat ca la carte.
|
|
|
15-11-09, 17:37
|
|
Stage 5
|
Nu ar strica sa se tina si la estetica. Suportul ala chiar daca o sa isi faca treaba foarte bine, nu arata bine deloc, e pacat de masinuta. E unica prin ce este si mai ales prin ce o sa ajunga si ar trebui tratata ca atare, ce vad in poze arata de la distanta a kitch. Repet poate va functiona foarte bine dar trebuie sa arate mai bine. I-am zis si lui Felix sa fie mai atent la treaba asta.
No offence, guys!
Sporuri!
Last edited by bambu; 15-11-09 at 17:45.
|
|
|
16-11-09, 10:15
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [CSR] [Opel] [Old School Cars] [FORD]
|
Stati linistiti, suportul nu va ramane nefinisat.
In primul rand conteaza sa functioneze bine......iar suportul va fi zincat iar tevile de la intercooler cromate.
|
|
|
16-11-09, 17:20
|
|
Stage 3
|
Ne bazam ... Abia astept sa fie gata proiectul si sa se intoarca acasa.
|
|
|
08-01-10, 23:50
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE]
|
Fa-o felix in asa fel incat sa-si faca treaba pt care ai gandit-o.Lasa oamenii cu masini de expo sa-si exprime parerile fara a te influenta in decizii(dupa domniile lor,probabil o masina wrc este SUPERKITSCH ,din cate bag de seama). La o masina de curse (indiferent ca-i vb de drag,coasta,macadam sau ce-or fi ele...TOT OUTdoor sunt!) se fac sacrificii la capitolul design in favoarea functionalitatii,a performantelor dinamice si nu numai.
Succes si astept sa aud ca e gata,dupa care am sa te sun si eu
Gold_Fm - purest form of entertainment music; Romānia Muzical - only music.
|
|
|
09-01-10, 00:07
|
|
Stage 5
|
Ai dreptate...legati-o cu sarma ca e ok baieti!
Prietene, mi-am bagat si eu nasu prin masina aia un pic, nu vin chiar din spatele unui calculator, stiu ce vorbesc.
|
|
|
09-01-10, 12:21
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE]
|
Parca nu era vb de sarme ci de un suport ce nu este "catifea" pe o fateta ce oricum nu va fi vizibila cand deschizi capota...bine ,pt un om normal,nu pt vreun psihopat cu lampa de 500w intr-o mana si cu o pensula+lupa pt descoperit eventuale zgarieturi ,in cealalta mana
Si, prietene...e posibil sa stiu cat tuning ai facut dumneata..renunta la a mai incerca sa aduci argumente te rog.
Multumesc ,o zi buna !
Last edited by lascarica; 09-01-10 at 12:31.
|
|
|
|
|