Go Back   Forum 4Tuning > Tuning Motor & Mecanica > Cum facem rost de mai multi cai putere ?

Cum facem rost de mai multi cai putere ? Vrei sa maresti puterea masinii tale ? Afla daca se poate, si ce trebuie sa faci.

Reply

Thread Tools
Old 19-02-06, 12:44   #1
cosmineloo

Stage 5

cosmineloo's Avatar

Default injectzie ford EFI

o mare problema am in lrgatura cu deskiderea injectoarelor la ford. motorul este 4 linieOHC 2000 si a trecut de pe carburator pe injectie....de fapt asta urmeaza. problema e ca toate injectoarele deskid in acelasi timp. si sunt sigur de asta pt ca invart delcoul cu mana fiind scos de pe motor, iar injectoarele dekid toate simultan, la fiecare scanteie, a fiecarei bujii. asta ar insemna ca la o admisie a unui piston injectorul se deskide de 4 ori. este normal? nu exista nici un cititor pe volant ca in cazul DOHC. [/code]
cosmineloo is offline   Reply With Quote
Old 19-02-06, 17:33   #2
einstein1984

Stage 5

einstein1984's Avatar

Da , daca nu are cititor de PMI (senzorul de pe volanta sau de pe arborele cu came).
einstein1984 is offline   Reply With Quote
Old 19-02-06, 18:29   #3
cosmineloo

Stage 5

cosmineloo's Avatar

esti sigur ca o aspiratzie inghite 4 doze de benzina? daca se dovedeste ca e asa dau o bere....a doua parere? alcineva?
Old 19-02-06, 18:39   #4
cosmineloo

Stage 5

cosmineloo's Avatar

esti sigur ca o aspiratzie inghite 4 doze de benzina? daca se dovedeste ca e asa dau o bere....a doua parere? alcineva?
Old 19-02-06, 20:18   #5
einstein1984

Stage 5

einstein1984's Avatar

Pai atunci poate explici tu cum naiba stie ICU cand sa dea injectia ca sa dea peste supapa de admisie deschisa? Asta daca nu are senzor pe volanta sau arborele cu came!
Daca dozele alea sunt mici, motorul le inghite linistit.
Daca tot le stii tu pe toate, de ce mai intrebi pe forumuri? Ca sa arati cat de destept esti?
einstein1984 is offline   Reply With Quote
Old 19-02-06, 20:38   #6
codrin44

Stage 5

codrin44's Avatar

Member of:
[FORD]

uite asa ai ocazia sa mai faci posturi cosmine....eu ti-am spus tot timpul!!!
intai citeste tot despre ce nu stii si apoi pune o intrebare.si daca nu esti sigur de raspuns nu mai intreba din nou ca ne stresezi!!!!!!!!]
conteaza asa mult daca da 4 jeturi sau 1?bine ca le da.....scanteia conteaza sa o dea la momentul potrivit....ca supapa se deschide cand trebuie si da drumu la amestec,doar nu-ti da benzina injectorul direct in capul pistonului...vanatorule de posturi si stresanutle...e ultima data cand iti mai accept astfel de iesiri,in caz contrar vei fi chicuit si banuit pe viata plus 3 generatii....

P.S. sa-mi dai sincronul inapoi

~~~~~~~~~ F o r d C a p r i ~~~~~~~~~
don't just get older...they just get faster
codrin44 is offline   Reply With Quote
Old 20-02-06, 15:05   #7
cosmineloo

Stage 5

cosmineloo's Avatar

alo einstein........evrika ..........ajuge tata...ce nu mai ai erectie de problemele mele?............io vad ca tu de dai destept.....cerusem doar o a doua parere. asa ca gata ajunge .........
- Copyright 2026 4Tuning -