| Cum facem rost de mai multi cai putere ? Vrei sa maresti puterea masinii tale ? Afla daca se poate, si ce trebuie sa faci. |
04-04-04, 20:13
|
|
 Stage 5
|
cai putere pentru o dacie 1310 break???
Sal.Cum pot sa fac si eu rost de niste cai putere pt o dacie 1310 break pe injectie care a implinit de curand 4 ani.Vreau si eu niste cai putere la niste costuri reduse.Ma puteti ajuta?Va rog.
|
|
|
04-04-04, 21:27
|
|
 Stage 5
|
pai cam tot asa ca si la alte dacii vezi ca mai este scris si pe la alte topicuri cum
|
|
|
06-04-04, 07:10
|
|
 Stage 5
|
va rog frumos,desi am mai facut-o...sa spuneti suma de bani de care dispuneti(pt piese si manopera),ca una inseamna bani putini pt unul si alta pt altul...zii si daca vrei sa te bagi in motor sau nu...in plus modificarile sunt acdeleasi pt toate masinile...difera numai piesele,nivelul modificarilor si rezultatul obtinut...zii cati bani,ce vrei sa modifici si o sa te putem ajuta...
|
15-04-04, 11:27
|
|
Stock
|
Ce pot sa fac?
Buna,
am si eu o masina Dacia Break 1400, a luat taica meu in 95 nou-nout si acum e al meu (cred  ) si vreau sa fac niste reparatii pe el. Nu vreau extrauri ca NOS sau Turbo caci nici nu am asa de multi bani ca sa merg 10 secunde cu NOS pentru 400 $ sau cat este ca nu stiu. As vrea numai ca sa mearga mai putin bine aici ma refer la CP si sa fie mai silentios motorul. N-am multi bani, intre 5-10 millioane de lei pot sa cheltuiesc pe asta. Va rog sa-mi spuneti daca se poate face ceva pentru banii astia sau sa mai string 1 an si dupa aia sa fac planuri.
Multumesc anticipat.
|
|
|
15-04-04, 11:58
|
|
 Stage 5
|
Bine ai venit snakepit! 5-10mil sunt de ajuns pt ce vrei tu.....eu am un cazan din '94 si 10 mil imi ajung si pt motor si pt tablaraie .... so .. go for it !
contact TNos
|
15-04-04, 12:17
|
|
 Stage 5
|
daca vrei te pot ajuta cu caii putere,cu silentiozitatea motorului e mai greu ca asa e el zgomotos,dar se poate face si acolo cate ceva
|
|
|
10-08-04, 02:44
|
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
pt bajetzii cu dacii.pe acest tip de masini merg f bine anumite piese de renault,peugeot,citroen.conteaza si conditia in care se afla motorul inaintea modificarilor.am auzit ca unu ar fi dezvoltat pe o dacie vreo 2-3CP doar din repozitionarea radiatorului.oricum,modificarile pe un motor tehnologic vorbind depasit nu se fac chiar asa cu una,cu doua,e mai mult de gandit decat la un motor nou.alte probleme pot fi:1.costul pieselor(care mi se pare ca nu-s d-astea noi ci piese de modele mai vechi) cat si achizitionarea lor;2.nu orice mecanic se baga pt ca romanu e carpaci nu inventator
|
05-02-06, 22:26
|
|
Stock
|
 Pai fratilor...dacia e tot dacie. Mai bine isi ia omu asta altceva. O vinde, mai pune niste bani si....ce face neamtu' e intotdeauna bun  . Poate un golf...d c nu? Apoi se poate gandi la un tunning. Nu stiu parerea mea...
|
|
|
06-02-06, 16:06
|
|
 Stage 4
Member of: [CHEVROLET]
|
ca unu ar fi dezvoltat pe o dacie vreo 2-3CP doar din repozitionarea radiatorului
No ofence,nu se modifica pozitia radiatoruliu ci se aduce elicea in fata radiatorului si asa se castig caii astia.
Nush sigur daca kiturile astea costa mai putin de 10 milioane(nu prea cred  )dar merita sa incerci sa cauti un kit \"807G\" sau kituri facute de Viry Chatillon,facute pt Renault 12 Gordini 2. Dak gasesti un pret pt kiturile asta sa-mi spui si mie k sunt interesat de aceste kituri,scoate motorul 140 CP cu ajutorul lor
|
|
|
06-02-06, 22:01
|
|
 Stage 5
|
am auzit de gordini
am auzit de 140 de cai
si de 180
am auzit si de gordini ceva prototip de 221 cai
am auzit si de mers cu dacia de peste 230km/h
da erau facute de reno
ma indoiesc ca din motorul de dacie de 1310 pe carburator de 54 de cai sau de cel pe injectie de 60 de cai ...sa ajunga pana la 140 de cai
is 80-84 de cai depinde de model
tare mi mie teama ca-i cam imposibil asa ceva din dacie sa scoti, sa-l faci tu in garaj, sa te ajute preteni, vecini etc etc
una-i sa scoata puterea asta uzina dacia, care cand se strica ceva arunca si i-au alta piesa ca au destule, sau vw reno, mercedes bmw etc
dapoi tu...oricum bafta si pana la 18 ani mai ai umpic s3bby2000 fara suparare
|
|
|
08-02-06, 19:59
|
|
 Stage 4
Member of: [CHEVROLET]
|
Adevarul e Kent k mai am pana la 18,dar, chiar si taica-miu,la 45 de ani ai lui, si-a modificat masina(dak dacia e masina  ),si am mai prins si eu niste faze.Nu ca ma laud,dar cva cunostinte de mecanica am,bineinteles k nu kt unii dintre voi,mai ales kt u la 90 si cva de ani  ,si cu kitu' ala n-am zis-o din auzite.Va inteleg k va ganditi k unu' de 15 ani va mai recomanda voua,mecanicilor innascuti,cate cva
|
|
|
18-02-06, 18:12
|
|
 Stage 4
|
Vai cat aberati , ma doare capul..
Ca sa faci ceva din motor trebuie in primul rand sa il desfaci, sa faci rost piese sa il pui la loc, sa il testezi(o sesiune la tester ii 500 000) etc.
Insonorizarea compartimentului motor o faci dupa ce ai dat jos motorul cu straturi speciale rezistente la caldura etc( au Al pe o parte) etc etc.
Nu te superi, dar la 16 ani nu cred ca poti face mare lucru, decat daca ai tata impatimit de automobilism dispus sa lase masina pe margine min. 1 luna, sa iti faca rost de piese si sa intermedieze tot.. Altfel , no way !
|
|
|