| Cum facem rost de mai multi cai putere ? Vrei sa maresti puterea masinii tale ? Afla daca se poate, si ce trebuie sa faci. |
04-01-09, 08:03
|
|
 Stage 5
Member of: [VW]
|
Re: Golf 3 , 1.8 (abs ) vreau mai multi cai
nu a iesit nimic, nici nu se cunostea diferenta sincer sa fiu. l-am dat jos, nush din ce motiv ii crescuse consumul si nu avea rost
|
|
|
16-03-09, 11:28
|
|
Stage 3
|
Golf 3 , 1.8 (abs ) vreau mai multi cai
Salut baietii
De curand am cumparat un mk3 18 (abs ) 90 de calutii , vreau mai multi cai , motorul are injectie monopunct.
Ce anume pot sa ii modific , si cam la ce preturi ma duc piesele.
|
16-03-09, 13:53
|
|
 Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Pui un Vr6.Pe bune acum,motor mare,are potential de tuning,sunt destui domni pe aici care stiu ce poate motorul acela si iti pot da mai multe sfaturi.La 1.8 poti sa ii faci un cheaptuning(cip),filtru,serpisori,sunt multe,depinde banii tai si cat esti dispus sa dai.
|
|
|
16-03-09, 15:50
|
|
Stage 3
|
Nu mosu nu vreau sa ii schimb motorul , eu vreau sa il transform pe asta 1.8 nu sa schimb motorul ca daca era, imi luam direct vr6 ,
Eu unul ma gandeam sa sa ii pun un turbo , sau chiar un compresor
Quote:
Originally Posted by StreetStyle22
Pui un Vr6.Pe bune acum,motor mare,are potential de tuning,sunt destui domni pe aici care stiu ce poate motorul acela si iti pot da mai multe sfaturi.La 1.8 poti sa ii faci un cheaptuning(cip),filtru,serpisori,sunt multe,depinde banii tai si cat esti dispus sa dai.
|
|
|
|
20-03-09, 17:31
|
|
 Stage 5
Member of: [VW]
|
si eu am tot mk3 abs.pai pt inceput poti sa ii pui un chip ... e 250 de euro cu tot cu montaj ... nu mareste cu mult ( doar 10-15 cai ) poti sa ii curati injectoarele sa traga mai bine ca s-a adunat ceva mizerie pe acolo. un filtru de aer sport ( K&N sau Raid HP astea ar fi cele mai bune si sunt km 1.5 mil ) . deci cam cu 300 de euro o duci la 110 cai si se simte. turbo nu te-as sfatui pentru ca ii rupi motorul in doua si iti sare consumul in sus. Cam in 1 saptamana o sa ii montez si eu chipul si o sa iti spun ce iese. bafta
|
|
|
21-03-09, 09:49
|
|
Stage 3
|
Frate , astept sa imi zici ce ti-a iesit din combinatia asta , referitor la treaba cu curatatul injectoarelor , sunt sigur ca motorul ABS , este monopunct , adica are un singur injector , si nu 4 cum au cele multipunct . astept reply sa imi zici ce ai facut
Bafta
Quote:
Originally Posted by RideTheRiddle
si eu am tot mk3 abs.pai pt inceput poti sa ii pui un chip ... e 250 de euro cu tot cu montaj ... nu mareste cu mult ( doar 10-15 cai ) poti sa ii curati injectoarele sa traga mai bine ca s-a adunat ceva mizerie pe acolo. un filtru de aer sport ( K&N sau Raid HP astea ar fi cele mai bune si sunt km 1.5 mil ) . deci cam cu 300 de euro o duci la 110 cai si se simte. turbo nu te-as sfatui pentru ca ii rupi motorul in doua si iti sare consumul in sus. Cam in 1 saptamana o sa ii montez si eu chipul si o sa iti spun ce iese. bafta 
|
|
|
|
13-06-09, 12:30
|
|
 Stage 5
Member of: [Ghetto Cult]
|
Quote:
Originally Posted by neo184
Nu mosu nu vreau sa ii schimb motorul , eu vreau sa il transform pe asta 1.8 nu sa schimb motorul ca daca era, imi luam direct vr6 ,
Eu unul ma gandeam sa sa ii pun un turbo , sau chiar un compresor
|
cati cai vrei de la "asta 1.8" ?
|
|
|
|
|