odata cu lansarea revistei, sper sa avem la stand o premiera absoluta...
sincer, si pentru mine o sa fie o surpriza, masina are 7 km la bord.... n-am vazut nici poze cu ea...
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
Re: Revista 4TuningRO nr.7
si a ajuns si la mine revista..azi...
multumesc zoliat ca mi-ai zis pe unde se afla standul 4TUNING
ca nu imi mai gasea standul vostru si fara revista nu il mai primeam..in cartier
ma pun pe citit
acum am ajuns de la siab...mortala revista...7-8 numarul am vaz...daia a durat atata...am citit aia cu evo-u..super tare....si urmatorul numar va fi 9-10 ? sau asta a fost o exceptzie?
Salut! Sint din Galati. Spuneti-mi si mie de unde pot procura revista, ca pe la chioscuri cind intreb parca ii iau la bataie sau ii injur de mama.Nici n-au auzit de ea....
intrebati la magazin de revista |patrutuning| nu fourtuning ca vanzatoru abia stie romaneste dar mi te englezeste ) ... azi o caut si eu prin bucuresti si daca dau de ea ... anunt de unde am luat-o. bafta.
in timisoara o gasesti in proportie de 90% pe Take Ionescu la chioscurile din statia de fir de vis-a-vis de politie.....daca o iei de acolo da si mie un pm cand vine
__________________ ... fara bling bling .. fara pepsi cola pe parbriz