4tuningRO nr 6 - ANIVERSAR !
S-a implinit un an de 4TuningRO, un an de presa profesionala de tuning in Romania. La TuningDAYS, s-a lansat numarul 6 al revistei.
Pe langa Porsche-ul supertunat de 250.000 euro si 650 cai, un costisitor podium pentru Roxana Ungureanu, avem o bestie de 500 de cai si un Kadett Turbo care te lasa FARA CUVINTE!
Ca sa stim ce si cum sa tunam,
citim rapid cateva smecherii de baza: ABC-ul despre intercoolere, Blow off valve clar ca lumina zilei, si daca tot punem cai la motor, sa vorbim si despre haturi, sa nu o ia pe aratura: Frane si
tuning la frane.
Tuning pe masini: BMW Black Mirror, Mazda 3 reedit, Golf "cinci", Oltcit ONE, Peugeot Musketier, Dacia, ia d-acia tuning, Golf Silver, Trabant - tuning&passion, ca sa va dau cateva mostre...
e de vazut, e de citit... si mai e...
Tot la partea de lectii, lamurim nelamuritii prima data in viata care e de fapt diferenta intre Audio, MP3 si radio... un
versus intre sursele de semnal ... ca sa stii ce iese, tre' sa stii ce intra, nu?
Pe urma mai dam un Golf, tot cinci, dar daca e vb de audio, e "de la valcea". Si daca e vb de muzica, sa va bag in ceata cu "Felino Amarillo" ... nu stiu daca va prindeti nici daca cititi revista... da' suna misto si e pe bune...
N-am terminat...
prezentari de produse la greu, si nu publicitare, ci descriptive, ca trebuie... Mai ales 2 seturi de boxe, Focal & Brax, de mii de euro perechea... unice in Romania... ma gandesc cum de ni le-au dat oamenii pe mana... ma tot impingea cineva de la spate sa bag o surubelnita intr-o membrana sa vad daca rezista ... la banii astia, ce credeti, rezista? Nu va mint, n-am incercat... dar nu garantez data viitoare...
deci: produse de top, la nivel mondial, unice in Romania, aduse la test 4TuningRO...
dupa aia: - DLS RW6 - JVC KD-AV800 - Parrot MK6000 - Kicker CES-200 - Lightning Audio S4.600.2 - MyGuide 3120 & 4300 - Blaupunkt Melbourne SD27...
- Bowers & Wilkins Jaguar XKR - dupa marca asta asculta Regina Angliei... Uite sa "vedem" cum vine asta pe masini... nu ca intereseaza pe cineva ce asculta regina...
BONUSURI !
e tare Romania la tuning & stuff
3 romani afirmati, si una e o bruneta dragalasa!
Mihai castiga concursul international de creatie virtuala Peugeot - Virtual design? Real design!
Alina-Carmina alearga la raliuri in loc sa faca sedinte foto... a facut, ce e drept, cu noi...
Florin impune driftul in Africa de Sud, si da lectii pe 4tuning.ro
Mai vreti? Mai e loc in revista? Un pic:
Honda CBR 900 RR - daca e vorba de tuning, sa bagam ca de obicei macar o motocicleta, ca data viitoare o sa avem doua...
VW Passion, un eveniment perfect la Porche Romania Vest1
Febra 4Tuning =
4tuningFEVER = evenimente in tara, adunari, totul si toate deoarece nu exista medicatie pentru febra 4tuning...
Mai sunt diverse prin revista... dar daca va povestesc tot, nu va las curiosi.
Mai e ceva: FIECARE REVISTA ARE STICKER 4tuningRO INCLUS !
poate scapam de presiune pe latura asta.
Iertare pentru emailul tarziu... sper sa mai gasiti revista in OMV, AGIP, Rodipet, Diverta, Mall-uri, Inmedio, Kaufland, si nu mai stiu pe unde ca e tarziu, si oricum se termina repede, degeaba i-am rugat pe toti sa vanda numai cate una sa ajunga la toata lumea...
dar e tuning, si e 4tuning, si e presa profesionala de tuning... si e singura presa profesionala de tuning...
Puteti comanda online si pe
www.4tuning.ro