azi am cumparat si eu prima revista. sincer am ramas puternic impresionat. in sensul cat mai bun al cuvantului. e cuprizatoare si are un iz occidental. urmareste tiparul bine consacrat al revistelor de gen din vest. idee super buna, pt ca in ciuda faptului ca urmareste un tipar totusi este modelat pe cerintele romanilor. contine ceea ce il intereseaza pe roman, cum sa faca ceva bun cu bani putini.
super bine, continuati tot asha mai aveti un cumparator fidel, puteti fi siguri de acest lucru.
Super mishto revista,dar ce nu am priceput yo a fost faza cu Ono,la Promotor a spus k a mers cu 370 shi in revista scrie 340,cred k era intimidat de Roxana ,oricum super marfa titiu lui.
am luat revista de la OMV de langa CET.. mai aveau cateva pe raft... ce ma deranjeaza e faptul ca nu e presat cotorul, si mi-e frica sa nu se rupa paginile
in rest felicitari 4T pt revista
am pus si eu mana pe ea ... va apreciez munca si ceea ce faceti pentru noi... dar numarul asta mi se pare atat de subtire....... poate si din cauza berilor care le-am baut azi noapte.... felicitarile mele
AdiNX eu deja ma "confrunt" cu problema asta numerele mai vechi incep sa-si piarda paginile...
Nu se poate da o adresa a cumparatorului ( exemplu eu ) si sa-mi fie trimisa acasa ? Si o platesc la posta ? Sau un abonament ... ceva . In Focsani nu e fratilor ...