Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > 4TuningDAY Virtual Challenge

View Poll Results: Care este lucrarea preferata de voi ?
lucrarea A 10 5.88%
lucrarea B 5 2.94%
lucrarea C 9 5.29%
lucrarea D 80 47.06%
lucrarea E 12 7.06%
lucrarea F 3 1.76%
lucrarea G 28 16.47%
lucrarea H 23 13.53%
Voters: 170. You may not vote on this poll

Closed Thread

Thread Tools
Old 07-04-06, 17:57   #46
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]
Default Re: Advanced

D ! lucrata curat ,frumos n0am ce sa critic oricat as vrea bv
Eugen_TL is offline  
Old 07-04-06, 18:14   #47
LKS
Old School Cars

Stage 5

LKS's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Old School Cars]
[FOTO]
[DACIA]

ba ai ...uita`te mai bine ...
LKS is offline  
Old 07-04-06, 18:20   #48
claudius

Stage 5

claudius's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

masina nr E mi se pare ce-a mai reusita
claudius is offline  
Old 07-04-06, 18:22   #49
frost_dani
Observator 4tuning

Stage 5

frost_dani's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[Virtual Tuning 3D]
[Virtual Tuning]
[Echipa de sprijin]
[Nissan]

pai yo zic sa t mai uiti odata k toate sunt fff tari.shi E nu e nr e litera=))
frost_dani is offline  
Old 07-04-06, 18:44   #50
lyvyu

Stage 3

lyvyu's Avatar

am votat E
lyvyu is offline  
Old 07-04-06, 18:49   #51
LKS
Old School Cars

Stage 5

LKS's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Old School Cars]
[FOTO]
[DACIA]

sunt destule lucrari care sincer nu au ce cauta la ADVANCED Tuning ... aici e vb de detalii ...calitate ...de unde ....

Lucrarea A ..pur si simplu lipsita de originalitate ...tot ce are pe ea e aproape stock ..

Lucrarile B si C ...se vede ca`s facute mai mult la mishto ...nu mai intru`n detalii

Lucrarea E - in general bine lucrata ...elemente asemanatoare din toate unghiurile. ..reflexii pe masina ...bravo ...o singura problema...la E1 si E3 ...sunt reflexii ale unui peisaj ...si cu blocuri ?!..o masina in mijlocul naturii ...cu rauri ..muntzi ......si blocuri ...nu prea da bine ...luminozitatea ...e cam mare ..cel putin la E2 ...soarele bate de pe partea stanga a masinii ...deci dreapta ar fi trebuit sa fie mai intunecata ...

Lucrarea F - nu are ce cauta aici ...vroiai schitze ...te duceai la freehand frate .. + ca masina are in general 4 roti ..nu 2 ..cum se vede in primele 2 unghiuri

Lucrarea G1 ... la spoiler ...n`a mai facut umbre pt spoilerul nou ...se vede inca lumina care trecea prin aerisirile spoilerului vechi ...La praguri , la roata spate ...la fel ..masina merge pe asfalt ,... nu zboara !! ...dupa aia ...Eleronu ...la jumate se termina ... jantele sunt strambe (inclinate) ...spoilerul in partea stanga a buzei ..e selectat nasol ...si un cunoscator ar trebui sa stie ca porsche`ul are in general motorul in spate!

Lucrarea G2 - prag spalacit ..aerisirea spoilerului fata nu corespunde cu cea din celelalte unghiuri ..jantele ..strambe si luminate parca bate soarele in ele ...eleronu nu e acelasi

Lucrarea G3 - eleronu e prea mic si e diferit de celelalte ..roata din fatza ...parca zboara si aia ...nu are pic de umbre ...Soseaua ...e shtearsa/in miscare ...si masina sta pe loc ...la fel si zidul ...pragul , spoileru, si plafonul este spalacit .. ...sub esapamentul din stanga ...se vede o dunga de lumina ...de unde ?!

Lucrarea H1 are culori diferite de H2 si H3 ..spoilerele ...la fel ...difera ...si multe alte detalii asemanatoare cu G

LKS is offline  
Old 07-04-06, 18:56   #52
mike20
Seat Driver

Stage 5

mike20's Avatar

Member of:
[SEAT]

votat D..foarte reusita
mike20 is offline  
Old 07-04-06, 20:07   #53
andrey2003
Dream Squad Member

Stage 5

andrey2003's Avatar

Member of:
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[Dream Squad]
[FOTO]
[SKODA]

votat D
andrey2003 is offline  
Old 07-04-06, 20:31   #54
BMW-M-Power

Stage 5

BMW-M-Power's Avatar

fara sa exagerez vre-un pic lucrarea D e aproape perfecta. in afara de lucarea C nici o alta lucrare nu se aproprie macar la sfert de D. celelalte au probleme mari si sincer sunt cam dezamagit ma asteptam sa fie lucrari mult mult mai bune. am observat f multe greseli (la reflexii, umbre, jante, cauciucuri, decupari, esapamente, integrare in alt vackground, si altele). la D nu prea am gasit greseli probabil ca la o rezolutie de 1600x1200 se vor observa. nici o lucrare nu poate fi perfecta. dar reflexiile de pe D ma omoara felicitari realizatorului. sunt convins ca a depus un efort imens pt a realiza aceasta lucrare. felicitari si celorlalti participanti de asemenea. imi pare f rau ca nu m-am numarat si eu printre voi dar asta e... poate data viitoare

Viitorul tau depinde de visele tale. In consecinta nu pierde timpul, du-te si te culca.
BMW-M-Power is offline  
Old 07-04-06, 21:08   #55
Kolegosu'

Stage 5

Kolegosu''s Avatar

Member of:
[2 Roti]

Lucrarea G are elemente copiate de pe digimods.co.uk parerea mea este .... plagiaza VOtat D frumos finisata si arata superb

Last edited by Kolegosu'; 07-04-06 at 21:11.
Kolegosu' is offline  
Old 07-04-06, 22:16   #56
Yackone
Peugeot Driver

Stage 5

Yackone's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Virtual Tuning]
[Freehand Design Usergroup]
[A.C.S. Speedline Motorsport]
[PEUGEOT]
[4Rally]
[Design Team]
[SKODA]
[VW]

am votat c-ul pt originalitate
Yackone is offline  
Old 07-04-06, 23:59   #57
George_P.
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

George_P.'s Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[DAEWOO]

Am votat E pentru ca este ce-a mai finutza facuta.
Nici prea impopotonata si nici prea simpla.

BRAVO!!
George_P. is offline  
Old 08-04-06, 01:04   #58
frost_dani
Observator 4tuning

Stage 5

frost_dani's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[Virtual Tuning 3D]
[Virtual Tuning]
[Echipa de sprijin]
[Nissan]
Thumbs down Re: Advanced

Quote:
Originally Posted by LKS
sunt destule lucrari care sincer nu au ce cauta la ADVANCED Tuning ... aici e vb de detalii ...calitate ...de unde ....

Lucrarea A ..pur si simplu lipsita de originalitate ...tot ce are pe ea e aproape stock ..

Lucrarile B si C ...se vede ca`s facute mai mult la mishto ...nu mai intru`n detalii

Lucrarea E - in general bine lucrata ...elemente asemanatoare din toate unghiurile. ..reflexii pe masina ...bravo ...o singura problema...la E1 si E3 ...sunt reflexii ale unui peisaj ...si cu blocuri ?!..o masina in mijlocul naturii ...cu rauri ..muntzi ......si blocuri ...nu prea da bine ...luminozitatea ...e cam mare ..cel putin la E2 ...soarele bate de pe partea stanga a masinii ...deci dreapta ar fi trebuit sa fie mai intunecata ...

Lucrarea F - nu are ce cauta aici ...vroiai schitze ...te duceai la freehand frate .. + ca masina are in general 4 roti ..nu 2 ..cum se vede in primele 2 unghiuri

Lucrarea G1 ... la spoiler ...n`a mai facut umbre pt spoilerul nou ...se vede inca lumina care trecea prin aerisirile spoilerului vechi ...La praguri , la roata spate ...la fel ..masina merge pe asfalt ,... nu zboara !! ...dupa aia ...Eleronu ...la jumate se termina ... jantele sunt strambe (inclinate) ...spoilerul in partea stanga a buzei ..e selectat nasol ...si un cunoscator ar trebui sa stie ca porsche`ul are in general motorul in spate!

Lucrarea G2 - prag spalacit ..aerisirea spoilerului fata nu corespunde cu cea din celelalte unghiuri ..jantele ..strambe si luminate parca bate soarele in ele ...eleronu nu e acelasi

Lucrarea G3 - eleronu e prea mic si e diferit de celelalte ..roata din fatza ...parca zboara si aia ...nu are pic de umbre ...Soseaua ...e shtearsa/in miscare ...si masina sta pe loc ...la fel si zidul ...pragul , spoileru, si plafonul este spalacit .. ...sub esapamentul din stanga ...se vede o dunga de lumina ...de unde ?!

Lucrarea H1 are culori diferite de H2 si H3 ..spoilerele ...la fel ...difera ...si multe alte detalii asemanatoare cu G
auzi frate: da stiu k stii sa critici rau d tot lucrarile.........ia gandeste shi tu un pic mai pozitiv k nu ti-ar strica........shi apropo dak tot critici atatea lucrari crezi k tu te-ai fi dscurcat mai bine???sau poate tot la fel aratau shi lucrarile tale......(ma refer la toate lucrarile)
frost_dani is offline  
Old 08-04-06, 07:42   #59
LKS
Old School Cars

Stage 5

LKS's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Old School Cars]
[FOTO]
[DACIA]

sa inteleg ca te`a suparat ca tzi`am criticat masina ...io am vrut sa arat ca advanced tuning`u tinde sa se duca spre beginner ....bineinteles ..cu exceptii
LKS is offline  
Old 08-04-06, 08:41   #60
wlady
Design Team Member

Stage 5

wlady's Avatar

Member of:
[Design Team]
[Virtual Tuning]

votat G ....
wlady is offline