yo recomand clarionul.
poate o sa fiu acuzat ca sunt subiectiv ca detin un model clarion dar altfel nu mi-as da cu parerea in necunostinta de cauza.
1.pioneeru are o ierire low volt 1,8 sau 2,2 ceva pe acolo nu stiu exact fata de clarion care are 3 perechi RCA.
2. clarionul are fata plina care in opinia mea reprezinta un avantaj pt protectia lentilei dar are si rol estetic.
3. ambele stau bine pe reglaje dar inclin balanta in favoarea clarionului.
4. si la pio si la clarion ai USB ceea ce e foarte util.yo la 778 folosesc fff des functia asta..
alegerea este a ta....
ai de gand sa amplifici si boxe si subwoofer ?
*Pt. inceput nu voi amplifica difuzoarele fata, decat subwooferul, stiu ca la capitolul asta clarion sta mai bine, si la reglaje, iar de ascultat, le-am ascultat, tot clarion zic si eu, dar topicul a fost deschis pt. a strange pareri.
__________________ If the weight won`t shift, e-brake it!
si parerea mea este ca ar fi bine sa mergi pe clarion de ceva vreme a anceput sa revina an top si cred ca peste putin timp o sa treaca peste pionieer si alppine cel din urma a anceput sa tina pasul cu piata ceea ce anseamna preturi mai mici calitate dupa masura cred pioneer a ramas cam acelasi pe cand clarion a anceput sa evolueze(parere unui detinator de ALPINE 9885 R)