salut , vreau sa imi iau boxe de fata , de 16.
nu stiu ce sa iau , bugetul fiind limitat.
sfaturi ?
imi pot permite alpine s , jbl gto , infinity
aprx 2,5 mil
alte idei ?
merci
ground-zero probabil ?
eu as recomanda sa mai strangi niste bani, si sa cumperi ceva calumea de la inceput. daca tot ai depus putina munca in pregatirea usilor.
mda....
recomanda-mi un model ca sa il caut sa stiu ce bani imi trebe sa stiu si io pt ce muncesc si sa stiu specificatiile ca sa incep sa pregatesc usile.
multumesc
sincer sa fiu...partea de componente nu m-a interesat prea mult, avand in vedere ca am sarit direct la un sistem filtrat activ (si asta nu din snobism, ci din deal-ul bun care l-am gasit la mid-bassi).
din cate am citit pe forum, hertz dieci sunt foarte apreciate. la fel si hertz esk.
cred ca ar trebuie sa precizezi daca vei folosii amplificarea de pe Head unit sau o statie de amplificare, si eu sunt de acord sa strangi ceva bani si sa iei ceva de calitate
mai mai sunt si alte difuzoare pe care le poti achizitiona la banii aia. mai gandeste-te mai intreaba, oricum tu vrei sa le amplifici dar nu ai specificat modelul statie Sony, poate nu am citit eu bine si nu sunt informat, zi modelul pt ca 100 de wati reali insemna destul de mul so.