21-08-07, 22:44
|
|
Stage 1
|
jbl vs hertz
jbl c608 gti vs hertz hsk 165. Cam care ar fi diferenta intre ele ?
|
|
|
22-08-07, 05:53
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel] [Competitor CNCA]
|
Re: jbl vs hertz
in primul rand jbl nu se compara la calitatea audio cu hertz mai ales hy energy  in al doilea rand jbl mi se par mai de bubuiala i-ar hertzu au sunetu ala mai cald si mai placut
|
|
|
22-08-07, 11:32
|
|
 Stage 5
|
jbl-urile sunt din gama gti, care nu-i chiar de bubuiala sau de aruncat, e chiar gama high end la jbl, pe cand la hertz peste high energy mai exista difuzoare...
incearca sa asculti ambele seturi de difuzoare, din gama gti am ascultat ovalele si nu-s rele...pentru niste ovale. aaa si w 15 gti, dar ala-i alta treaba...
hsk 165 sunt la mine pe masina si le-am cam invatat, imi plac foarte mult cum suna DAR fara un amplificator potent nu scoti performanta de la ele ... si nu ma refer numai la putere.
|
|
22-08-07, 15:01
|
|
 Stage 4
Member of: [Moderators] [Competitor CNCA]
|
Quote:
Originally Posted by bezz
jbl-urile sunt din gama gti, care nu-i chiar de bubuiala sau de aruncat, e chiar gama high end la jbl, pe cand la hertz peste high energy mai exista difuzoare..
|
si peste 608 mai exista difuzoare ....parerrea mea e ca gti sunt peste hsk.
|
|
|
22-08-07, 16:16
|
|
Stage 1
|
Am avut si eu ovale de la jbl si vreo 7 ani am dat in ele, cu amplificator bineinteles, si am vandut masina dar ele inca "rup". Acum vreau sa trec la alt nivel si sa-mi iau sistem. Am vazut ca au intrat tare pe piata Hertz si nu stiu ce firma sa aleg. Bineinteles ca o sa dau in ele cu un amp. Mai am si un sub JBL W15GTI dar momentan caut un amp .
|
|
|
22-08-07, 18:30
|
|
 Stage 5
|
salut baieti jbl au foarte mare putere in ele si au foarte multe medii la bass si inalte stau bine dar mediile sunt prea multe si se cam amesteca in schimb hertu au basul mai moale separa mai bine frecventele depinde si pe ce masina se pun si in ce sistem
|
|
|
22-08-07, 19:50
|
|
 Stage 5
Member of: [Registered Users] [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [Competitor CNCA]
|
Quote:
Originally Posted by pilula20
in primul rand jbl nu se compara la calitatea audio cu hertz mai ales hy energy 
|
Poti sa argumentezi si de ce, te rog?
Poate e informativ si educativ pentru multi... Merci!
PS: maximus25... Te rog, mai multe semne de punctuatie data viitoare, nu e graba mare! Altfel e chiar greu de citit si inteles ce vrei sa spui... Merci!
|
|
|
23-08-07, 08:49
|
|
Stage 1
|
Maximus25 : vrei sa spui ca Hertz-ul nu prea are bass si se aud mai clar mediile, inaltele, fata de Jbl ?
|
|
|
12-09-07, 11:30
|
|
Stage 3
|
Am si GTI si HighEnergy. GTi sunt umpic peste, constructiv ( inclusiv la claritate - unde JBL stau OK - asta pentru ca la seria asta -GTI- controlul in toata gama de frecvente, este extrem de precis ). restul tine de sound'ul lor specific - iti place sau nu. Si hi-energy sunt OK - peste clasa din care fac parte ( Infinity kappa, Dls Reference - le'am avut pe toate pe masina). Mai "cald" sau mai "rece" tine de tot montajul din masina. Pe acelasi setup, amandoua suna OK. Peste GTI sunt cu siguranta seria MILLE de la Hertz ( am un set de inalte Hz Mille, atat  )
|
|
|
18-09-07, 20:39
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel] [Competitor CNCA]
|
rellaxx aia e parerea mea  am auzit si eu jbl de orice fel aproape si nu se aude la fel si costa relativ destul de mult jbl ...eu am pe masina hertz si se aude super bine
|
|
|
19-09-07, 17:51
|
|
 Stage 5
Member of: [Competitor CNCA]
|
Quote:
Originally Posted by pilula20
rellaxx aia e parerea mea  am auzit si eu jbl de orice fel aproape si nu se aude la fel si costa relativ destul de mult jbl ...eu am pe masina hertz si se aude super bine 
|
depinde mult si de instalare. prea multi factori ca sa le poti compara EXACT fara a le auzi in aceleasi usi.
|
|
|
|
|