Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > VERSUS AUDIO

Reply

Thread Tools
Old 21-08-07, 22:44   #1
mars

Stage 1

mars's Avatar

Default jbl vs hertz

jbl c608 gti vs hertz hsk 165. Cam care ar fi diferenta intre ele ?
mars is offline   Reply With Quote
Old 22-08-07, 05:53   #2
pilula20

Stage 5

pilula20's Avatar

Member of:
[Opel]
[Competitor CNCA]
Thumbs up Re: jbl vs hertz

in primul rand jbl nu se compara la calitatea audio cu hertz mai ales hy energy in al doilea rand jbl mi se par mai de bubuiala i-ar hertzu au sunetu ala mai cald si mai placut
pilula20 is offline   Reply With Quote
Old 22-08-07, 11:32   #3
bezz

Stage 5

bezz's Avatar

Default Re: jbl vs hertz

jbl-urile sunt din gama gti, care nu-i chiar de bubuiala sau de aruncat, e chiar gama high end la jbl, pe cand la hertz peste high energy mai exista difuzoare...
incearca sa asculti ambele seturi de difuzoare, din gama gti am ascultat ovalele si nu-s rele...pentru niste ovale. aaa si w 15 gti, dar ala-i alta treaba...

hsk 165 sunt la mine pe masina si le-am cam invatat, imi plac foarte mult cum suna DAR fara un amplificator potent nu scoti performanta de la ele ... si nu ma refer numai la putere.

bezz is offline   Reply With Quote
Old 22-08-07, 15:01   #4
_vrx_

Stage 4

_vrx_'s Avatar

Member of:
[Moderators]
[Competitor CNCA]

Quote:
Originally Posted by bezz View Post
jbl-urile sunt din gama gti, care nu-i chiar de bubuiala sau de aruncat, e chiar gama high end la jbl, pe cand la hertz peste high energy mai exista difuzoare..
si peste 608 mai exista difuzoare ....parerrea mea e ca gti sunt peste hsk.
_vrx_ is offline   Reply With Quote
Old 22-08-07, 16:16   #5
mars

Stage 1

mars's Avatar

Am avut si eu ovale de la jbl si vreo 7 ani am dat in ele, cu amplificator bineinteles, si am vandut masina dar ele inca "rup". Acum vreau sa trec la alt nivel si sa-mi iau sistem. Am vazut ca au intrat tare pe piata Hertz si nu stiu ce firma sa aleg. Bineinteles ca o sa dau in ele cu un amp. Mai am si un sub JBL W15GTI dar momentan caut un amp .
Old 22-08-07, 18:30   #6
maximus25

Stage 5

salut baieti jbl au foarte mare putere in ele si au foarte multe medii la bass si inalte stau bine dar mediile sunt prea multe si se cam amesteca in schimb hertu au basul mai moale separa mai bine frecventele depinde si pe ce masina se pun si in ce sistem
maximus25 is offline   Reply With Quote
Old 22-08-07, 19:50   #7
ReLLaXX

Stage 5

ReLLaXX's Avatar

Member of:
[Registered Users]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[Competitor CNCA]

Quote:
Originally Posted by pilula20 View Post
in primul rand jbl nu se compara la calitatea audio cu hertz mai ales hy energy

Poti sa argumentezi si de ce, te rog?

Poate e informativ si educativ pentru multi... Merci!

PS: maximus25... Te rog, mai multe semne de punctuatie data viitoare, nu e graba mare! Altfel e chiar greu de citit si inteles ce vrei sa spui... Merci!
Old 23-08-07, 08:49   #8
mars

Stage 1

mars's Avatar

Maximus25 : vrei sa spui ca Hertz-ul nu prea are bass si se aud mai clar mediile, inaltele, fata de Jbl ?
Old 12-09-07, 11:30   #9
Fresh

Stage 3

Am si GTI si HighEnergy. GTi sunt umpic peste, constructiv ( inclusiv la claritate - unde JBL stau OK - asta pentru ca la seria asta -GTI- controlul in toata gama de frecvente, este extrem de precis ). restul tine de sound'ul lor specific - iti place sau nu. Si hi-energy sunt OK - peste clasa din care fac parte ( Infinity kappa, Dls Reference - le'am avut pe toate pe masina). Mai "cald" sau mai "rece" tine de tot montajul din masina. Pe acelasi setup, amandoua suna OK. Peste GTI sunt cu siguranta seria MILLE de la Hertz ( am un set de inalte Hz Mille, atat )
Fresh is offline   Reply With Quote
Old 18-09-07, 20:39   #10
pilula20

Stage 5

pilula20's Avatar

Member of:
[Opel]
[Competitor CNCA]

rellaxx aia e parerea mea am auzit si eu jbl de orice fel aproape si nu se aude la fel si costa relativ destul de mult jbl ...eu am pe masina hertz si se aude super bine
pilula20 is offline   Reply With Quote
Old 19-09-07, 17:51   #11
Lil' D

Stage 5

Lil' D's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]

Quote:
Originally Posted by pilula20 View Post
rellaxx aia e parerea mea am auzit si eu jbl de orice fel aproape si nu se aude la fel si costa relativ destul de mult jbl ...eu am pe masina hertz si se aude super bine
depinde mult si de instalare. prea multi factori ca sa le poti compara EXACT fara a le auzi in aceleasi usi.
Lil' D is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -