Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > VERSUS AUDIO

Reply

Thread Tools
Old 24-08-07, 17:03   #1
LuckixXx

Stage 2

Default Boxe pentru Sony Mex-1GP

Salut, am achizitionat de curand un Sony Mex-1GP si as dori sa va intreb daca stie cineva ce boxe s-ar potrivi cel mai bine pentru acesta. Sa aiba o putere apropiata de acest player si sa se "inteleaga" ca sa zic asa. Multumesc mult.
LuckixXx is offline   Reply With Quote
Old 25-08-07, 23:50   #2
bezz

Stage 5

bezz's Avatar

Default Re: Boxe pentru Sony Mex-1GP

ce masina ai, ce dimensiuni au incintele, ce buget ai, vrei fata+spate, ce muzica asculti, cat porti la pantofi etc etc
bezz is offline   Reply With Quote
Old 26-08-07, 13:14   #3
LuckixXx

Stage 2

Am o corolla hatchback 2005, nu am un buget stabilit pentru ca nu prea stiu preturile asa. Dimensiunile inca nu le stiu, trebuie sa ma uit si va spun.
Old 30-08-07, 19:53   #4
SylverShark

Stage 3

SylverShark's Avatar

dak stiti.....care sunt mai bune : boxele pe 2 sau pe 3 cai....si care e faza cu hertzii 25-30 si asa mai departe ???

dak vrei tot boxe sony uite aici ce am vazut eu....mi se pare k sunt si in carrefour :
http://www.electrofun.ro/Boxe-auto/Boxe-Sony-XS-F6935?
SylverShark is offline   Reply With Quote
Old 30-08-07, 19:59   #5
SylverShark

Stage 3

SylverShark's Avatar

am auzit k difuzoarele sony nu sunt prea bune...asa e?
Old 01-09-07, 01:03   #6
C8V5S

Stage 4

C8V5S's Avatar

ba da...doar ca au un fel "aparte" de a reda muzica
C8V5S is offline   Reply With Quote
Old 03-09-07, 15:54   #7
LuckixXx

Stage 2

scuze ca nu am mai postat dimensiunile boxelor dar nu am avut timp sa ma uit. Momentan o sa ma descurc cu astea din dotare , oricum multumesc la toti pentru sfaturi.
Old 03-09-07, 23:25   #8
SylverShark

Stage 3

SylverShark's Avatar

Smile Re: Boxe pentru Sony Mex-1GP

luckixXx cum se comporta Sony Mex-1GP ,merita banii??cum e cu memoria?dak fac rost de bani poate imi iau si eu..
Old 03-09-07, 23:45   #9
LuckixXx

Stage 2

E super, iti raman vreo 900 de mb memorie pentru melodii. Sunetul, vreau sa zic ca nici nu se compara cu ce aveam eu din dotare de la toyota. Doar cand am pus playerul claritatea s-a imbunatatit imediat. Ascult aproape de maximul boxelor si cu egalizator pus pe xplod si cu o functie DSO de marire a sunetului si se aude fara a distorsiona.

Tata a ascultat prima oara la el, a ascultat sample tracks de pe el care erau diverse instrumente combinate (chitara, orga, trompeta etc) si mi-a zis ca e diferenta mare la claritate intre cum se auzea si cum se aude.

De aia stau si ma gandesc cum s-ar auzi cu niste boxe pe masura
Old 04-09-07, 14:23   #10
bezz

Stage 5

bezz's Avatar

Quote:
Originally Posted by SylverShark View Post
dak stiti.....care sunt mai bune : boxele pe 2 sau pe 3 cai....si care e faza cu hertzii 25-30 si asa mai departe ???

cele mai bune boxe sunt cele pe o cale, adica, componentele de sistem. ca sunt pe doua cai {tweeter+woofer} sau pe 3 cai {tweeter+midrange+woofer} asta depinde de tine/configuratia masinii/buget etc etc etc

Hertzii poti citi pe wikipedia ce sunt ce masoara, in cazul de fata masoara frecventa sunetului si indica cat de "grav" pot suna niste difuzoare, cu cat este mai jos frecventa aceea, cu atat cresc sansele ca difuzoarele sa-ti ofere un bass complet si sa fie in stare sa suplineasca {pana la un anumit punct} absenta subwoofer-ului.

luckixxx iti recomand boxe de gen hertz dieci, dls classic sau focal acces, insa de tip sistem {tweeter+woofer+filtre}.

Last edited by bezz; 04-09-07 at 14:26.
bezz is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -