Salut. Am gasit aceste 2 perechi de difuzoare(DLS R5A si DLS C6) la niste preturi foarte bune si nu ma pot decide care pereche sa o iau, deoarece nu am auzit nici macar o pereche de DLS-uri(nu neaparat cele din comparatie) si nici nu cunosc pe nimeni in Iasi cu care sa discut pe domeniul
car audio.
Masina mea este o Honda Civic 5D 2006.
HU este cel stoc si trimite semnal audio printr-ul filtru Hi-Low intr-un amplificator(mai vechi) 4+1 de la PlanetAudio 4x50W+200W RMS.
Subwooferul meu este un Focal tot vechi de 150W RMS.
Boxele actuale pe fata sunt Auditor(by focal) rip 165s (2x60W RMS).
Boxele spate sunt inca cele standart Honda.
Prin cumpararea unui set DLS as vrea sa mut boxele Auditor pe spate si sa pun DLS-urile pe fata.
Ca tipuri de muzica ascult muzica clasica, muzica veche(Queen, Deep Purle, Enrio Moricane...), Trance, Drum and Bass si ce mai e pe la radio cand nu am chef de ceva anume. Volumul de auditie este mediu (exemplu: la volum 30 incepe sa distorsioneze, eu de obicei ascult la 10-20, nici jumatate nu e)
Nu vreau bass puternic, dar sa fie prezent acolo putin(sa se auda ceva) si sa fie precis... mai de calitate. Midbass-ul de la Auditor e cam slab, abia de pe la 120-150Hz incepe sa fie ok(pe voce).
Mediile si inaltele sa fie simtite bine, clar si deschis(pe partea asta sunt destul de multumit e Auditor, daca se poate si mai bine nu ma deranjeaza).
Deci care dintre ele e mai ok si de ce?
P.S. Nu stiu daca am postat unde trebuie, sper ca e ok.