Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > VERSUS AUDIO

Reply

Thread Tools
Old 13-03-07, 22:24   #1
johhny
Renault Driver

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[RENAULT]
Default sony CDX-GT200 vs pioneer DEH-1900R

care din astea 2 modele este mai bun, si ar merita ?
nu voi pune mare lucru pe el, decat 2 difuzoare si o boxa. Astept ceva pareri..

Last edited by johhny; 13-03-07 at 22:27.
johhny is offline   Reply With Quote
Old 13-03-07, 23:53   #2
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]
Default Re: sony CDX-GT200 vs pioneer DEH-1900R

johhny, nu stiu ce sa-ti zic altceva decat ca eu am un Sony GT200s si mi se pare ok. Arata bine, comenzile usoare si cu destule reglaje, are o iesire de woofer, se aude bine, nu sare discul la nici o groapa si poti sa-i cumperi si telecomanda daca vrei, are IR....Nu-mi sariti in cap, vorbim despre un HU de 300-350 ron, in nici un caz de ceva mai deosebit, deci cand spun "se aude bine" nu intelegeti "extraordinar".
Old 14-03-07, 20:50   #3
fuzzy
Dacia Driver

Stage 5

fuzzy's Avatar

Member of:
[DACIA]
[2 Roti]

definitely pioneer... mi-au venit in service prea multe gt200 ca sa pot spune ca sunt bune... sunt produse multe unitati, dar se si intorc in service multe unitati... nu spun nimic de calitatea audio fiindca se aude acceptabil, dar ca electrica sunt facute prost.....
Old 15-03-07, 12:26   #4
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]

fuzzy, sa inteleg ca lucrezi in domeniu si stii mai bine ca mine despre ce vorbesti. Eu nu ma plang de el, nu face probleme, cu o sg mica exceptie, dar ast anu cred ca e din cauza HU.
Dara daca tot te pricepi, o singura problema am cu el: cand dau volumul tare, imi oscileaza ralantiul. Nu foarte mult,dar vizibil. Un prieten mi-a zis ca ar fi din cauza ca nu are masa pe corpul HU. Eu am Cielo si a trebuit sa taie mufa veche care era de alt tip si sa lege mufa Euro. Legaturile mi le-a facut un tip care cu asta se ocupa, cu montaje si reparatii. In rest, sunt multumit...
Ai idee de la ce o fii faza asta cu volumul? Ma pricep si eu putin, dar nu suficient incat sa dau un diagnostic si am preferat sa nu umblu.
Geo_ZGA is offline   Reply With Quote
Old 16-03-07, 18:03   #5
fuzzy
Dacia Driver

Stage 5

fuzzy's Avatar

Member of:
[DACIA]
[2 Roti]

practic nu pot sa imi dau seama exact... cel mai bine te-as sfatui sa mergi la un service sa il verifice rapid un electronist... sau chiar acel prieten care ti-a facut legaturile... oricum cel mai bine ti-as recomanda un Alpine... calitativ si electronic vorbind sunt printre cele mai bune... la sony se strica opticul suuuuper repede... dar la alpine e un sistem care curata lentila automat

sau sa verifici cat iti consuma sa fie legaturile bine puse la baterie..... oricum nush sa iti spun exact si nu lua tot ce iti spun ad literam... este posibil sa ma insel )
fuzzy is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -