am citit aici pe forum ca (virgula) clarion-ul pe la volum28 (avand max 33) distorsioneaza sunetul... asa e???
sony al meu scoate 4*26W REALI iar clarion-ul 4*25W reali ,pentru asta are un punct in minus clarionul fata de sony?
Nu mai incerca sa le compari ca oricum nu ai ce.... Clarion si gata ! Asta daca vrei sa tii cont de parerile multora, probabil mai experimentati decat tine
am citit aici pe forum ca (virgula) clarion-ul pe la volum28 (avand max 33) distorsioneaza sunetul... asa e???
sony al meu scoate 4*26W REALI iar clarion-ul 4*25W reali ,pentru asta are un punct in minus clarionul fata de sony?
Fa schimbul REPEDE pina nu se razgindeste amicul tau !!!!
sper ca nu imi dati cu ceva in cap daca va mai intreb ceva:
dxz-558rmp este mai bun decat pioneer DEH-P4700MP?
nu de alta dar si-a luat ieri un prieten un pioneer din asta si m-as oftica rau daca s-ar auzi mai bine decat clarion-ul....(precizez ca avem amandoi difuzoare identice)
nu de alta dar si-a luat ieri un prieten un pioneer din asta si m-as oftica rau daca s-ar auzi mai bine decat clarion-ul....(precizez ca avem amandoi difuzoare identice)
Aparatele sunt comparabile . Diferentele intre pioneer si clarion sunt la nivel sunet , adica sunetul clarion este mai "cald" decit cel pioneer .Chestiune de GUST in alegere......
pioneerul de obicei produce mai mult bass, cat despre claritate, as alege clarionul, desi amandoua produse sant grozave pentru pretul care il dai.