![]() |
sony CDX-GT200 vs clarion dxz-558rmp
Acum 10min am vb cu cineva sa facem acest schimb....
se merita? eu avand sony-ul care e model 2006 |
Re: sony CDX-GT200 vs clarion dxz-558rmp
da
ma vad nevoit sa mai citez inca odata pe unul din moderatorii acestei sectiuni "sony sunt cele mai frumoase aparate proaste" |
Merita din plin ! Crede-ma, le-am auzit pe amandoua si este mult superior Clarion-ul.
|
am citit aici pe forum ca (virgula) clarion-ul pe la volum28 (avand max 33) distorsioneaza sunetul... asa e???
sony al meu scoate 4*26W REALI iar clarion-ul 4*25W reali ,pentru asta are un punct in minus clarionul fata de sony? |
Nu mai incerca sa le compari ca oricum nu ai ce.... Clarion si gata ! ;) Asta daca vrei sa tii cont de parerile multora, probabil mai experimentati decat tine :)
|
Quote:
|
ok ! merci! il voi face!
sper ca nu imi dati cu ceva in cap daca va mai intreb ceva: dxz-558rmp este mai bun decat pioneer DEH-P4700MP? nu de alta dar si-a luat ieri un prieten un pioneer din asta si m-as oftica rau daca s-ar auzi mai bine decat clarion-ul....(precizez ca avem amandoi difuzoare identice) |
Quote:
|
Am facut schimbul.......ce sa zic?...........
Clarion fata de Sony....... ESTE CA TANCUL PE LANGA TRABANT!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VA MULTUMESC!!!!!!!!!!!!!! nu exista termen de comparatie ! nu am cuvinte! pur si simplu nu imi vine sa cred ce fel se aude Clarion si ce fel se auzea rasnita aia de sony!! inca o data va multumesc!!!!! |
Quote:
|
Quote:
pioneerul de obicei produce mai mult bass, cat despre claritate, as alege clarionul, desi amandoua produse sant grozave pentru pretul care il dai. |
Eu iti sugerez sa pastrezi Clarionul.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:02. |
- Copyright 2026 4Tuning