Salutare tuturor,imi plac masinile voastre,si gasca pt ca este nici mica nici mare.

As dorii si eu daca se poate,sa intru in gasca voastra,clubul vostru.
Toate ca toate,sa ma prezint totusi:
Ma numesc Cristi,momentan am 18 jumate,19 ani,nascut pe 23-9-1990,zodia balanta

daca este nevoie,am sa las si un nr de telefon mai tarziu.
Daca doriti cumva mai multe detalii,ei bine,asta vara dau de carnet,si masina,nu stiu cand o sa-mi pot lua

,sper ca in jur de 1-2 ani dupa ce dau de carnet,cine stie...visez daca pot spune,la un mitsu eclipse gst, il stiti,este in TheFastandTheFurious,cea verde a lui Brian

,si am gasit cateva,dar din pacate e prea devreme pt mine,n-am inca carnet,si bani...
Pe langa asta,sunt o persoana calma,plina de fericire,ce pot dispune o persoana

personalitate puternica,stiu ce vreau,si incerc sa-l obtin,ma indrept catre cunostiinte IT,sunt un f bun operator PC,programator web,designer,detalii:HTML,CSS,Javascript,Flash,PHP ,MYSQL,SQL,Transact-SQL,
C#,C++,am diplome recunoscute in toata lumea,cu garantie Microsoft,si,am vazut un topic in care se cera cu disperare cineva care e un bun designer, "am ramas fara axela???!!! bai baieti...eu zic sa ne punem pe treaba...sa rezolvam cu legitimatii sigle,stickere.!cine se pricepe la photoshop alea alea...sa ne zica!!!"
pot face legitimatii sigle,stickere,si chiar pot construi un website si-l hosta,orice se doreste pt echipa noastra

Eu oricum am un server de Joc Online,si merge full 24/7,siteul,pot tine si siteul echipei

Sper ca desi nu am inca permis,si masina,sa fiu acceptat in gasca,caci,eu voi lua carnetu in vara asta,iar masina,voi face tot posibilul sa-mi iau...ma angajez si ma imprumut la banca de o suma de bani.
Anyway,prea multa vorbarie pt moment...astept decizia voastra

daca ma acceptati sau nu.
Good luck everyone
..::Japan Team::..
edit: am terminat de facut un model de banner

daca vreti sa vi-l arat,mi-l cereti

daca nu e bun,voi face altu si altele