Member of: [Crazy Drivers] [PARTICIPANT CURSE] [BMW]
Re: Discutii libere
asa mai tinere!! de asta avem nevoie!!!! de tineri cu entuziasm ca tine...
apropos... cum iti mere masina??? ai terminat cu rodajul??? ca tre sa ne dam si noi sa vezi ce poate "batranica" mea...
Sunt multumit tare.Cum e gata poa ne vedem la un pahar de ciorba si o liniutza
Am si eu o intrebare ... Vreau sa imi deschid un club de racers ... de ce as avea nevoie ca sa fac legala toata treaba asta si cam ce ar trebuii sa indeplinesc ... astep raspuns
Criss mam tot gandit la problema aia a ta cu trasu greu si nu cred ca e de la ce zici tu...sunt mai mult ca sigur ca treaba se datoreaza de la reglaje.Ia sa imi dai maine un tel sa vedem ce si cum.
Man nu mai am mult si il am ms pt ideea ta dar chear vb serios in legatura cu clubul eu pt asta traiesc (Cars & Racing) si cat de cat stiu sa invart o masina si chestii generale ... astept sa imi zz careva de ce as avea nevoie ... RESPECT
A pai nu cred ca ai sa afli vreun raspuns pe aici ca nimeni nu are habar
Nici macar stikerele nus gata da pai sa mai si inreg. clubul....heh.
Noi suntem niste bieti membri ce ne adunam doi trei pe la o intrunire asa.
Succes
Man nu mai am mult si il am ms pt ideea ta dar chear vb serios in legatura cu clubul eu pt asta traiesc (Cars & Racing) si cat de cat stiu sa invart o masina si chestii generale ... astept sa imi zz careva de ce as avea nevoie ... RESPECT
Un sfat prietenesc....sa nu zic din experienta....in primul rand pana nu ai cel putin 5000 km reali (nu din NFS) la volan nu te baza prea tare pe reflexe....si in al doilea rand intotdeauna invetzi din greselile pe care le faci la volan si e mai bine sa le faci la 80 la ora decat la 180 in curba....Asa ca ai grija cum spui "sa traiesti" pentru masini si tuning nu sa mori. Succes...
Un sfat prietenesc....sa nu zic din experienta....in primul rand pana nu ai cel putin 5000 km reali (nu din NFS) la volan nu te baza prea tare pe reflexe....si in al doilea rand intotdeauna invetzi din greselile pe care le faci la volan si e mai bine sa le faci la 80 la ora decat la 180 in curba....Asa ca ai grija cum spui "sa traiesti" pentru masini si tuning nu sa mori. Succes...
Da am sa tin cont de ce zz tu .. Normal ca prima si prima data iti tre experienta sunt constient de asta ... Ms mare domn ... ms de sfat
Ce fel de mitsubishi ???????????????? Mai sunt si cei de la Carma dar si la ei sunt cam scumpe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am scris asa ca sa fiu in ritm cu tine