axela ... scuza-ma pt aseara ... nu eram online ...
uite ce te rog ...
trimite-mi pozele si un scurt ... "eseu" ca sa zic asa al clubului cu istoric, cu ce vrei tu la jugarugabi@gmail.com
bai...baieti...eu pt oradea mi-am tras la imprimanta sigla nr 20 de pe voting !!! am considerat ca e cea mai expresiva....desi pt un colant e prea complicata..!! asa ca cei care reprezinta gruparea JAPAN TEAM la oradea...pot sa isi scoata si ei la fel...
eu mi-am pus pe parasolar...20- u )) de ieri sunt prin oras cu el.... mai scot inca una....pt domnul SVF ma..vedeti ca eu sunt de sambata in oradea...sper ca n intl pe acolo ca de nu va apicur@!!!!!!! ))
Eu optez pentru "JT". Partea cu samuraii s-a mai facut polemica pe aceasta tema. Intr-adevar, ai dreptate "ne grabim" intradevar, dar mai e 2 zile, si hotararea finala asupra siglei s-ar putea sa se ia peste 2 luni.
Domnu' SANDREI printeaza si pentru mine, asa ca el hotaraste care.
si..doresc sa ii multumesc lui ffocus in numele gruparii Japan Team pt eforturile depuse....frate...la oradea ai o cinste din partea mea oricum ce am listat eu nu sunt decat pt acum la oradea..colantele...vor veni si ele