Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini tunate

Reply

Thread Tools
Old 22-10-08, 10:20   #1
boy_wonder

Stage 5

boy_wonder's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
Default Fiat Bugster Concept

La Salonul Auto de la Sao Paolo, eveniment ce se desfasoara intre 30 octombrie si 10 noiembrie, Fiat va prezenta un concept interesant pe nume Bugster. Acesta a fost dezvoltat de divizia din Brazilia a constructorului italian si va fi propulsat de un motor electric. Mai mult de atat, caroseria conceptului este realizata din materiale reciclabile, diminuand astfel impactul negativ asupra mediului.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	fiat-bugster-concept_1.jpg
Views:	444
Size:	57.8 KB
ID:	677708   Click image for larger version

Name:	fiat-bugster-concept_2.jpg
Views:	318
Size:	39.6 KB
ID:	677709  
Old 22-10-08, 10:25   #2
steffan
Ford Driver

Stage 5

steffan's Avatar

Member of:
[FORD]
Default Re: Fiat Bugster Concept

imi place ideea
steffan is offline   Reply With Quote
Old 22-10-08, 11:33   #3
molady11

Stage 5

molady11's Avatar

Member of:
[RENAULT]

mi-ar place o dracie k Bugster:X
molady11 is offline   Reply With Quote
Old 22-10-08, 11:58   #4
Marius_mym89

Stage 5

Member of:
[VW]

din lateral arata ca un ATV mai futurist....marfa ideea cu materialele reciclabile
Marius_mym89 is offline   Reply With Quote
Old 22-10-08, 16:27   #5
Vely

Stage 5

Vely's Avatar

Ar fi fun unu ca asta sa te plimbi asa cu el in zilele de vara!
Vely is offline   Reply With Quote
Old 22-10-08, 19:07   #6
sir_sanjei

Stage 5

sir_sanjei's Avatar

Member of:
[DACIA]

o idiotenie.
in loc sa investeasca intro masina practica cei de la fiat cheltuie bani pe porcari.
ce nu fac si ei domne un citycar care sa fie electric si cu caroseria din materiale reciclabile/reciclate?
nebuna e lumea. dar mai nebuni is astia de la fiat.
Old 23-10-08, 13:54   #7
ionut_cluj

Stage 5

ionut_cluj's Avatar

Quote:
Originally Posted by sir_sanjei View Post
o idiotenie.
in loc sa investeasca intro masina practica cei de la fiat cheltuie bani pe porcari.
ce nu fac si ei domne un citycar care sa fie electric si cu caroseria din materiale reciclabile/reciclate?
nebuna e lumea. dar mai nebuni is astia de la fiat.
Panda si 500 au variante eco-friendly, urmeaza noul Topolino, tot citadina. Un google din cand in cand nu strica.
ionut_cluj is offline   Reply With Quote
Old 23-10-08, 16:56   #8
sir_sanjei

Stage 5

sir_sanjei's Avatar

Member of:
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by ionut_cluj View Post
Panda si 500 au variante eco-friendly, urmeaza noul Topolino, tot citadina. Un google din cand in cand nu strica.
da intradevar asa este numai ca eu ma refeream la cu totul altceva
in loc sa investeasca in dezvoltareaunei masini care oricum nu se va fabrica(ei vor sa arate doar ca se poate) cat despre masinile enumerate de tine mai sus poate ca intradevar sunt eco dar au niste preturi cam piperate, topolino incepe de la 6500(in varianta cheala iar motorul este bezinar si nu e chiar atat de prieten cu mediu, singura treaba buna este capacitatea cilindrica ft mica(ca si emisi se apropie de toyota prius)
deci mai bine ar investi in dezvoltarea unei masini care sa fie cu adevart eco-friendly(0 emisi de co2 si cu componente din materiale reciclabile/reciclate)
putina logica din cand in cand nu strica:P
sir_sanjei is offline   Reply With Quote
Old 24-10-08, 20:27   #9
markizu

Stage 5

markizu's Avatar

Member of:
[VW]
[Honda]

sefu citeste acolo
divizia fiat brazilia a dezvoltat conceptul ... fiat brazilia are oarecum independenta fata de firma mama ... ca altfel aveam acum dacii 1310 si nova in loc de logan...(renault e concernu filiala e dacia renault ok inteles akm?)
Si ca orice concept are menirea sa atraga ... atat sponsori cat si cumparatori ... parca si toyota prius hybrid a fost prototip nu ???

"o idiotenie.
nebuna e lumea. dar mai nebuni is astia de la fiat"
apropo citeste inainte sa scriii scrie clar acolo MOTOR ELECTRIC si la o adica e un city car pt cei de acolo (Brazilia ) chiar daca nu are acoperis nu prea e nevoie
Golf III Rabbit 1.4 mic si rau..(gone )
Honda del Sol 1,6 soch vtec turbo on !!

Last edited by markizu; 24-10-08 at 20:29.
markizu is offline   Reply With Quote
Old 24-10-08, 22:16   #10
sir_sanjei

Stage 5

sir_sanjei's Avatar

Member of:
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by markizu View Post
sefu citeste acolo
divizia fiat brazilia a dezvoltat conceptul ... fiat brazilia are oarecum independenta fata de firma mama ... ca altfel aveam acum dacii 1310 si nova in loc de logan...(renault e concernu filiala e dacia renault ok inteles akm?)
Si ca orice concept are menirea sa atraga ... atat sponsori cat si cumparatori ... parca si toyota prius hybrid a fost prototip nu ???

"o idiotenie.
nebuna e lumea. dar mai nebuni is astia de la fiat"
apropo citeste inainte sa scriii scrie clar acolo MOTOR ELECTRIC si la o adica e un city car pt cei de acolo (Brazilia ) chiar daca nu are acoperis nu prea e nevoie

corect a fost o gresela de a mea. nu am fost prea atent si am omis motorul electric.
chiar daca fiat barzilia este ceva mai independent nu poate sa vina ei cu un prototip fara avizul preamarilor comapaniei.
stiu ca acesta e un prototip care va ramane numai la statiul de prototip. daca iti aduci aminte si cei de la peugeot au avut ceva asemanator(chiar mi se pare ca cei de le fiat au furat ideea peugeot) si masina aia a ramas tot prototip si la fel va ramane si aceasta.
cat despre sponsori, slabe sanse ca fiatl sau orice alta companie sa caute sposori(mai degraba sa sponsorizeze ca sa isi faca reclama)
Old 24-10-08, 22:26   #11
sir_sanjei

Stage 5

sir_sanjei's Avatar

Member of:
[DACIA]

sefu citeste acolo

scuze de dublu post dar mai am ceva de adaugat.
referitor la toyota prius(a fost prototip) dar sa nu uitam ca orice companie producatoare care se respecta scot inainte un prototip ca sa vada daca viitoarea masina sar vinde.
referitor la ce ai zis tu despre concerne si filiale tin sa te contrazic
exista niste banale concerne cum ar fi VAG, GM..... nu le enumar ca poate sti si tu de ele, dar totusi aceste concerne sunt formate din mai multe comapani(audi, wv.....) si totusi nu cred ca cei de la wv au nevoie de vreo aprobare de la audi ca sa scoata vreun model nou(concernele sunt bazate pe ideea de mai multi producatori dar cam aceiasi gama de platfoeme tehnice si piesea. vezi seat, wv, skoda, audi folosesc aceleasi motorizari si cam aceleasi platforme tehnice.
cat despre dacia faci o mare confuzie. daca iti aduci bine aminte Dacia era in prag falimentar si a fost achizionate de catre renault. asta inseamna ca dacia este in parte majoritara renault nici decum filiala.
mai documenteazate putin.
Old 24-10-08, 23:20   #12
Evoluzione
Saab Pilot

Stage 5

Evoluzione's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Freehand Design Usergroup]
[4Tuning International]
[FOTO]
[PEUGEOT]

Frumos, sper sa apara si in realitate!
Evoluzione is offline   Reply With Quote
Old 24-10-08, 23:29   #13
ionut_cluj

Stage 5

ionut_cluj's Avatar

Quote:
Originally Posted by sir_sanjei View Post
sefu citeste acolo

scuze de dublu post dar mai am ceva de adaugat.
referitor la toyota prius(a fost prototip) dar sa nu uitam ca orice companie producatoare care se respecta scot inainte un prototip ca sa vada daca viitoarea masina sar vinde.
referitor la ce ai zis tu despre concerne si filiale tin sa te contrazic
exista niste banale concerne cum ar fi VAG, GM..... nu le enumar ca poate sti si tu de ele, dar totusi aceste concerne sunt formate din mai multe comapani(audi, wv.....) si totusi nu cred ca cei de la wv au nevoie de vreo aprobare de la audi ca sa scoata vreun model nou(concernele sunt bazate pe ideea de mai multi producatori dar cam aceiasi gama de platfoeme tehnice si piesea. vezi seat, wv, skoda, audi folosesc aceleasi motorizari si cam aceleasi platforme tehnice.
cat despre dacia faci o mare confuzie. daca iti aduci bine aminte Dacia era in prag falimentar si a fost achizionate de catre renault. asta inseamna ca dacia este in parte majoritara renault nici decum filiala.
mai documenteazate putin.
VW apartine de Porsche, nu de Audi. Din cate stiu VAG e un grup, nu un concern, adica nu exista o firma "mama".
ionut_cluj is offline   Reply With Quote
Old 25-10-08, 09:39   #14
markizu

Stage 5

markizu's Avatar

Member of:
[VW]
[Honda]

Quote:
Originally Posted by ionut_cluj View Post
VW apartine de Porsche, nu de Audi. Din cate stiu VAG e un grup, nu un concern, adica nu exista o firma "mama".

bravo ionut !!
markizu is offline   Reply With Quote
Old 26-10-08, 21:32   #15
Victor_WRC
VW Driver

Stage 5

Victor_WRC's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[4Rally]
[VW]