16-04-04, 11:16
|
|
Stock
|
masini cu adevarat tari in pitesti
bai fratilor daca vreti sa vedeti cu adevarat masini tari si motociclete veniti la pitesti sa vedeti singura masina cu nitrogen din tara.k?
va astept![/b]
|
|
|
16-04-04, 12:06
|
|
Stage 5
|
mai innebunit jaguarule cu masina asta...altceva nu mai stii? ce naiba legatura are cu topic-ul asta?
|
|
|
16-04-04, 19:10
|
|
Guest
|
Eu mai stiu ca exista o masina cu NOS,e un Hyundai Coupe 1 cu nr de PH,si poate mai sunt de care nu stim noi.Iar in Pitesti,fara suparare,e plin de Nove si Berline preparate.Asa ca... :P
|
|
|
17-04-04, 14:41
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Anonymous Motorsport ]
|
brovo lor ca au si nos dar intrebarea e unde @#$%$%^ il folosesc ? ca avem niste sosele ............
|
|
|
17-04-04, 14:48
|
|
Stage 5
Member of: [4 Speed Squad] [FORD]
|
Quote:
Originally Posted by \"BogdanCMS\"
Eu mai stiu ca exista o masina cu NOS,e un Hyundai Coupe 1 cu nr de PH,si poate mai sunt de care nu stim noi.Iar in Pitesti,fara suparare,e plin de Nove si Berline preparate.Asa ca... :P
|
BogdanCMS masina de care zici tu este prin regie are numarul PH xx-MAX ...si este de vanzare ...are culoarea rosie si are un \"tatuaj\" ca masinile din \"the fast the furious\"...dar iti spun eu sigur k masinutza aia nu are NOS (m-am uitat in interior)... ...are doar stikere cu Nos
Respekt!!
P.S:merci k m-ai plimbat si pe mine cu masinutza ta aseara ...e superba!!
Jante aliaj R16 model ST
|
|
|
17-04-04, 15:24
|
|
Stage 5
|
Asa e alexx_maxx.... nu va mai luati dupa toate stickerele ... daca nu ma insel masina sta parcata in fata caminului P1 ?!? asa-i ?
|
|
|
17-04-04, 15:27
|
|
Stage 5
Member of: [4 Speed Squad] [FORD]
|
...da pe acolo e ..incearca omul ala sa o vanda de un an si ceva nu o cumpara nimeni ....cred k e omorata rau !!
|
|
|
17-04-04, 17:30
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators]
|
Sincer sa fiu, m-am perindat mult prin Pitesti si am o gramada de prieteni acolo (mai mult sau mai putin pasionati de masini), da' pana acum n-am auzit de aceasta masina periculoasa.
PS: singura berlina pe care am vazut-o in Pitesti si mi-a placut intr-adevar, a fost una alba, AG-xx-TUN (daca nu ma insel). Veche (1300), da' facuta frumos.
|
18-04-04, 12:11
|
|
Guest
|
Quote:
Originally Posted by \"alex_maxx\"
Quote:
Originally Posted by \"BogdanCMS\"
|
BogdanCMS masina de care zici tu este prin regie are numarul PH xx-MAX ...si este de vanzare ...are culoarea rosie si are un \"tatuaj\" ca masinile din \"the fast the furious\"...dar iti spun eu sigur k masinutza aia nu are NOS (m-am uitat in interior)... ...are doar stikere cu Nos
Respekt!!
P.S:merci k m-ai plimbat si pe mine cu masinutza ta aseara ...e superba!!
|
Cu multa placere,ma bucur ca ti-a placut.Mai, eu stiam ca masina aia are SIGUR nos,sau ma rog,poate a avut.Si am mai auzit de la anumite pers care au fost pe la cursele cu pariuri ca mai sunt cateva in Ro.Acuma,eu nu stiu mai multe dar la cat banet se invarte in tzara asta eu zic ca sigur mai sunt.
PS ana la urma topicul asta de ce a fost deschis??
|
|
|
18-04-04, 13:42
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad]
|
Hyundai-ul numai un abtibild obosit de el...
In rest, sunt mai multe cu NOS, dar sunt linistiti baietii... A pus tekno acum poze cu unul care are. Si mai e si Corrado ala.
|
|
|
19-04-04, 00:55
|
|
Stage 5
|
vento ala negru are nos tare de tot
|
|
|
11-06-04, 18:58
|
|
Stock
|
apropo,prin cluj nu se aude nimic de NOS?
|
|
|
11-06-04, 21:41
|
|
Stage 5
|
pana acuma...nu
|
|
|
12-06-04, 03:56
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
|
hai sa nu mai vb de nos e prea de tot ptr romania ink...
+ offtopic...
topicul asta trebuia sters de j`de mii de ani... stau sa citesc cum zice unu ca in pitesti sunt masini cu \"nitrogen\"
12-06-04, 04:14
|
|
Stage 5
Member of: [Midnight Racers]
|
Re: masini cu adevarat tari in pitesti
Quote:
Originally Posted by \"jaguarul\"
bai fratilor daca vreti sa vedeti cu adevarat masini tari si motociclete veniti la pitesti sa vedeti singura masina cu nitrogen din tara.k?
va astept![/b]
|
Io sunt ferm convins ca masina aia de care vorbesti tu e \"cu\" nitrogen, dar sa-ti dau o veste tare : toate masinile sunt \"cu\" nitrogen, ba mai mult , nitrogen inspiram si noi in fiecare secunda . In rest, Pitestiul e patria Daciilor cu jdemii de abtipilduri si \"spoilere\", cred ca are cel mai mare procent de masini batjocorite pe cap de locuitor.
Despre Coupe-ul ala rosu, il stiu pe proprietar, il cheama Mihnea si lucreaza la un service de telefoane, asa ca nu e chiar dintre aia (?) cu banet. N-are nici un miros de NOS, e doar putin aranjata la exterior ... si n-o vinde ca vroia 9000 USD pe ea.
|
|
|
|