Member of: [Super Moderators] [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [4TuningRO]
Porsche Cayman by TPC Racing
Tunerul american TPC Racing a lansat un kit turbo pentru modelul Porsche Cayman. Cu acest kit instalat, Porsche Cayman beneficiaza de nu mai putin de 420 cai putere, valoare ce ii permite modelului german sa parcurga sfertul de mila in 11.7 secunde. Noul kit poate fi instalat pe Cayman si pe versiunile Boxster produse dupa 2002.
nu prea cred ca scoate 11,7 pe 400 de metri...la 420 cai mi se pare imposibil...
eee...mai sti......conteaza si aerodinamica nu numai CP ...sper ca doar nu te bazezii pe timpii scosi la Pitesti la liniutze ca sti f bine ca au fost cronometrati aiurea
[QUOTE=Marius_mym89;1761562]eee...mai sti......conteaza si aerodinamica nu numai CP ...sper ca doar nu te bazezii pe timpii scosi la Pitesti la liniutze ca sti f bine ca au fost cronometrati aiurea [/QUOTE
or fi fost cronometrati aiurea de aia de la comisie...dar eu impreuna cu doi prieteni am cronometrat toti 3 si ne-au iesit aceeasi timpi
Este posobil sa scoata acest timp! Uitati-va la aerodinamica masini! Iar turbina este una destul de puternica sa faca acest sprint iar evacuarea ajuta cu brio acest lucru! Porsche e in stare sa doboare orice record , dar nu vor! Este o masina exceptionala si am tot respectul ptr Porsche!
super car, dream car, whatever u'll call it, it's out there, and it is a lot of fun driving it! de la porsche mi-a placut intotdeauna cayman-ul, este mai, delicat decat celelalte in design. desigur si restul sunt superbe, dar ador cayman-ul